Chiulangită locală

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Treisprezece consilieri locali au fugit de la ultima şedinţă a actualului mandat. N-au absentat, au fugit, aşa cum făceam ca elev înaintea unei ore în care consideram că mi se mai cuvine un patru. Şedinţa de CL nu s-a mai ţinut, iar cele 31 de proiecte aflate pe ordinea de zi vor ajunge (sau nu) pe masa următorului legislativ dunărean. Sugestii:

1. Şmecherii ăştia de hârtie igienică, dacă se regăsesc pe listele candidaţilor pentru scrutinul din 5 iunie 2016, ar trebui să se autosuspende. Să-şi şteargă cu foarfecele numele din această cursă, să-i lase pe alţii!  

2. Indivizii din cauza cărora nişte burse de merit şi sociale ale elevilor iau calea amânării (trebuie să fii negru-tăciune pe dinăuntru ca să nu conştientizezi cât de grea este aşteptarea pentru un copil, indiferent de vârstă!) ar trebui să aducă bani de acasă. Adică, să-i premieze din propriul buzunar pe şcolarii frustraţi de tovărăşeasca decizie de a pleca din timpul serviciului. Căci, fără teama de a fi considerat populist (atenţiune, nu candidez!), demagogii care au depus de-a-n boulea un jurământ acum patru ani sunt angajaţii tuturor cetăţenilor municipiului Galaţi. Iar din cauza lor îmi umplu şi spaţiul cu truisme...

* Peste Atlantic a fost descoperită prima bacterie rezistentă la orice antibiotic. Păreri:

1. Acum sper că eşti mulţumit, domnule Dan Condrea, indiferent de continentul pe care îţi face unul umbră cu frunza de palmier.

2. Bănuiesc că şi Organizaţia Mondială îşi freacă bucuroasă mâinile. Se caută de multă vreme un drăcuşor de laborator. Olivia Steer, ce zici?

* Ieri, patronul clubului de fotbal Oţelul a intrat la bulău. Nu puşcărie, nu temniţă, direct bulău. Dan Grigore Adamescu va face bulău patru ani şi patru luni... De fapt, maximum un an de zile, doar beneficiază de vârsta (cât de cât) înaintată, probleme de sănătate şi, probabil, de valenţe scriitoriceşti. Îi urez mulţi ani drăguţului care a falimentat fosta campioană a României. Şi, vorba aia, la duşuri să nu fie arsă nicio etapă.        

Citit 681 ori Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2016 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.