Lucrări de modernizare încheiate la Școala Nr. 25

Lucrări de modernizare încheiate la Școala Nr. 25
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, lucrările de modernizare la Școala Nr. 25 s-au încheiat și urmează recepția acestora. Este vorba despre reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii; reabilitarea termică a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea de panouri solare; modernizarea instalației de iluminat aferente clădirii; instalarea sistemelor de climatizare; lucrări de management energetic; lucrări conexe.

Valoare lucrărilor pentru obiectivul "Reabilitarea și eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale Nr. 25 din Municipiul Galați" este de 4,2 milioane de lei. Școala e situată pe strada Basarabiei nr. 25, clădirea fiind construită în anul 1960.

Beneficiarii direcți ai investiției sunt cei 501 elevi înscriși în învățământul primar și gimnazial, 35 de cadre didactice și 7 cadre didactice auxiliare și nedidactice.

Obiectivul general al proiectului derulat cu fonduri europene constă în creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din municipiul Galați, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și implicit scăderea costurilor cu energia termică prin reducerea pierderilor de căldură.

Citit 1158 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2023 22:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.