ABSURD DE GALAŢI/ Din amânare în amânare spre succese viitoare!

ABSURD DE GALAŢI/ Din amânare în amânare spre succese viitoare!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde! Atât de absurde încât de câte ori dau bunele intenţii peste autorităţile locale, se găseşte cineva să pună o piedică. Ne referim la investiţiile importante pentru oraş, pe care municipalitatea se lăuda la începutul anului că le va începe dacă nu chiar finaliza până la finele lui 2014.

Modernizarea Orăşelului Copiilor era prima pe listă, o investiţie de 2,48 milioane de lei, dar inestimabilă pentru copii şi părinţi. Ei bine, deşi Primăria a cerut o prelungire a termenului de analiză a ofertelor pentru a putea studia documentaţia, concluzia a fost dezarmantă: anularea licitaţiei. Pe scurt, Primăria a scos din nou la licitaţie investiţia şi aşteaptă alt rând de oferte.

Aceeaşi soartă a avut-o şi amenajarea a zece locuri de joacă, contract în valoare de 3,04 milioane de lei. Licitaţia a fost anulată, iar Primăria va trebui să reia procedurile.

Despre construcţia noului sediu al administraţiei publice locale, contract în valoare de peste 28 de milioane de lei, ce să mai spunem? E scos la licitaţie, dar Primăria încă se mai luptă să obţină toate avizele necesare de la autorităţile centrale! Aşa că nicio şansă de a începe anul acesta transformarea Sălii Aplaudacilor în Primărie!

Şi cartierul de locuinţe sociale din Micro 17 încă mai are nevoie de avize şi documentaţii, deci lucrurile stagnează.

Şi de-aici se naşte o dilemă: mai apucăm să construim şi noi ceva anul acesta sau o lăsăm pe anul viitor, când poate om avea mai mult noroc! Că anul ăsta am ţinut-o din amânare în amânare. Absurd, dar adevărat.

CITEŞTE ŞI: ABSURD DE GALAŢI/ ISPA ne-a săpat Faleza. Acum ne-o tasează

Citit 1090 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Octombrie 2014 22:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.