EUGEN DURBACĂ, gălăţeanul cu CEA MAI SLABĂ ACTIVITATE în Parlament

EUGEN DURBACĂ, gălăţeanul cu CEA MAI SLABĂ ACTIVITATE în Parlament
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La mai bine de doi ani de la alegerile parlamentare, senatorul Eugen Durbacă, preşedintele Partidului Conservator Galaţi, se poate „mândri” cu faptul că are cea mai slabă activitate parlamentară. Dintre cei 15 deputaţi şi senatori, cât numără Galaţiul la acest moment, cel mai vârstnic politician trimis de locuitorii de la malul Dunării la Bucureşti a reuşit „performanţa” de a nu înregistra nicio declaraţie politică, conform site-ului Senatului. Ba mai mult, liderul conservatorilor gălăţeni nu a adresat nici măcar o întrebare vreunui minister sau prim-ministrului României, semn că ori nu este măcinat de probleme, ori bagajul său de cunoştinţe este atât de generos încât poate oferi o explicaţie pentru fiecare dintre chestiunile ridicate de cetăţeni, indiferent ce domeniu de activitate vizează.

De când şi-a început activitatea de parlamentar, Eugen Durbacă a luat cuvântul în plen de opt ori, dar nici măcar o dată în cursul anului care tocmai s-a încheiat. Prima dată, Durbacă a vorbit pe data de 19 decembrie 2012, iar ultima dată pe 8 aprilie 2013, conform informaţiilor postate pe pagina web a Senatului.

Conservatorul gălăţean a bifat, în schimb, o interpelare, în septembrie 2013, fiind preocupat, la acel moment, de dosarele penale ale actualilor şi foştilor demnitarilor, instrumentate de procurorii Parchetului General, ai DNA şi ai DIICOT, despre care v-am şi informat de altfel în anul 2013. Eugen Durbacă şi-a pus semnătura, împreună cu mai mulţi colegi, pe 13 iniţiative legislative care vizează, printre altele, revizuirea Constituţiei, modificarea Codului fiscal şi a Codului muncii.

Citeşte şi: Fiecare cu ce-l doare: Eugen Durbacă, preocupat de dosarele penale ale demnitarilor

Citit 4848 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.