POLITICĂ DE WEEKEND/ Uite-aşa se întoarce roata! Primarul a ajuns să se roage de viceprimarul PSD

POLITICĂ DE WEEKEND/ Uite-aşa se întoarce roata! Primarul a ajuns să se roage de viceprimarul PSD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Războiul dintre primarul Marius Stan şi viceprimarul PSD Florin Popa este departe de a se fi terminat. N-a ajuns nici măcar la armistiţiu! Numai că, dacă la şedinţele trecute primarul Marius Stan îi reproşa viceprimarului că, în lipsa lui, a iniţiat proiecte de hotărâre cu care nu era de acord, iată că s-a ajuns la situaţia exact inversă. Primarul să se roage fierbinte de viceprimar pentru a păstra pe ordinea de zi un proiect de hotărâre menit să scoată din lâncezeală Parcul Industrial.

Pentru că nu ratează nicio şedinţă de şedinţă în care să-i reproşeze lui Popa că este atât consilier local, cât şi viceprimar, considerând asta o incompatibilitate, Stan a încercat să-şi "aroge" poziţia de consilier local. Şi a criticat investiţia de la Parcul Industrial. Iritat de tirul de ironii la adresa proiectului pe care îl iniţiase, Florin Popa, a ales să se „răzbune” într-un mod original, anunţând: "Ca iniţiator, îl retrag de pe ordinea de zi, să aibă onoarea dl primar să-l promoveze".

Primarul a încercat să-l îmbuneze, dar la un moment dat şi-a ieşit din fire: „Ambiţii de doi lei se cheamă! Dl Popa, când cineva vă critică, nu e niciun fel de problemă! Noi stăm la bătaie şedinţă de şedinţă şi n-am sărit pe geam, n-am sărit la bătaie la nimeni”. Pe urmă a încercat iar cu frumosul: "Lasă-l pe ordinea de zi, nu mai fă şi tu pe chitrosul. Nu-ţi stă bine!".

Până la urmă, după o pauză de negocieri, Popa a acceptat ca proiectul să rămână pe ordinea de zi. Dar armistiţiu între el şi Stan încă nu există!


CITEŞTE ŞI: Încă doi ani cu maxi-taxi pe străzile Galaţiului?

Citit 1795 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2015 01:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.