Cine este noul ministru al Finanţelor. Jurământul de învestitură, luni dimineaţă

Cine este noul ministru al Finanţelor. Jurământul de învestitură, luni dimineaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numele deputatului gălăţean Viorel Ştefan fusese vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Darius Vâlcov la conducerea Ministerului Finanţelor. Premierul Victor Ponta a anunţase că pe lista scurtă a potenţialilor miniştri de Finanţe s-ar afla trei nume, dar că nu ştie care ar vrea să fie „kamikaze” la conducerea ministerului. Premierul a declarat că va începe discuţiile cu potenţialii candidaţi, urmând ca nominalizarea oficială să fie făcută publică după informarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Vineri, premierul Victor Ponta a anunţat că Eugen Teodorovici va fi ministru al Finanţelor, iar funcţia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluată de Marius Nica, până în prezent secretar general al Ministerului Muncii, precizând că propunerile au fost acceptate de preşedintele Klaus Iohannis, relatează MEDIAFAX.

Postul de ministru al Finanţelor este vacant după ce Darius Vâlcov, cercetar de DNA pentru fapte de trafic de influenţă, a demisionat, postul fiind preluat, în urmă cu o săptămână, cu titlu de interimat, de către premierul Ponta.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că Eugen Teodorovici şi Marius Nica vor depune, luni dimineaţă, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în calitate de miniştri ai Finanţelor, respectiv Fondurilor Europene.

Citit 1375 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2015 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.