FOTO/ Când va fi gata PARCUL din Micro 18
Foto: Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte

FOTO/ Când va fi gata PARCUL din Micro 18
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Pe 21 septembrie 2016, desigur, dacă termenul anunţat de pe panoul de lucrări va fi respectat, noul parc, aflat în curs de amenajare în Micro 18, ar trebui să fie gata. După cum v-am mai informat, investiţia este realizată de SC Lemacons SRL care a câştigat licitaţia organizată de Primărie cu o ofertă de 870.383 lei, fără TVA.

Zona în care se lucrează este în prezent împrejmuită şi nu le permite trecătorilor să vadă cum se lucrează. Panoul cu schiţa parcului nu spune prea multe pentru simplii trecători. Tocmai de aceea reamintim că pe suprafaţa de circa 3.800 de metri pătraţi, rezultată în urma desfiinţării garajelor, vor fi amenajate locuri de parcare şi un parc care va avea zone speciale de joacă, de relaxare, spaţii verzi şi o fântână arteziană prevăzută cu iluminat subacvatic în trei culori.

Zona reabilitată va beneficia de iluminat public ornamental, prietenos cu mediul, de mobilier urban, toalete ecologice, sistem de irigaţie, cişmele cu apă potabilă, alei pietonale. Echipamentele şi suprafeţele de joacă vor fi antitraumă. Locul de relaxare va fi prevăzut cu bănci şi mese de şah, iar zonele verzi vor avea gazon, flori, arbori şi arbuşti ornamentali.

Citit 4581 ori Ultima modificare Marți, 03 Mai 2016 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.