Șoferi fără permise, la toate colțurile

Șoferi fără permise, la toate colțurile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cinci gălățeni care nu deținuseră niciodată permise de conducere sau le-au pierdut temporar după ce au fost prinși în ofsaid, în trafic, au fost depistați pe drumurile din județ în aceeași zi.

Trei dintre aceștia circulau pe străzi din municipiul Galați, în timp ce doi au fost depistați în județ. În oraș au fost trași pe dreapta un bărbat de 55 de ani, oprit în trafic în zona Pieței Centrale și care a prezentat la control un permis fals pe care și-l confecționase după ce carnetul adevărat îi fusese reținut de poliție, un tânăr de 24 de ani, depistat pe strada Frunzei în timp ce conducea, deși avea carnetul reținut și un alt tânăr, de 22 de ani, care se urcase la volanul unei autoutilitare, pe strada Stadionului, fără să fi promovat examenul de permis.

Un al patrulea șofer clandestin a fost prins la Tg. Bujor. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, care conducea un tractor cu remorcă pe DJ 242B.

Într-o situație similară a fost găsit un bărbat de 39 de ani din Liești, depistat la Fundeni. Bărbatul avea permisul suspendat pentru că era cercetat penal într-o altă cauză rutieră și era și puțin băut, având o alcoolemie în aerul expirat de 0,05 la mie. Toți sunt cercetați penal și riscă cel puțin un an de pușcărie.

Citit 2217 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 17:25

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro