Iubire cu drugul de fier

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gina L., o femeie de 28 de ani din Cuca, a ajuns la spital după ce, susţine ea, concubinul ei şi-a ieşit din pepeni, la beţie, şi a lovit-o (din nou!) cu un fier în cap.

„Era beat, ce să zic. Când bea parcă i se urcă nişte gărgăuni la cap. Parcă n-a dat-o afară şi pe soacră-mea? Eu am muncit la o vie şi când am venit acasă, i-am dat banii. A zis că-s prea puţini şi m-a lovit. Eram plină de sânge, m-am dus la vecinul cu care lucrasem la vie, de am putut veni la spital”, povesteşte femeia.

„El a mai fost însurat de mai multe ori, are 52 de ani şi pe mine m-a mai lovit o dată cu fierul în cap, mai demult”, mai spune victima, care îşi duce acum suferinţa pe un pat de spital, în secţia de Neurochirurgie.

„Până acum, comuna Cuca era cunoscută pentru mămăliga cât nuca. Iată că acum intră în conştiinţa publică pentru schimburile neechivalente în materie de dragoste şi sex care sfârşesc la Sitalului Judeţean. O doamnă de 28 de ani, concubină a unui domn de 52 de ani, a intrat pentru a doua oară în secţia de Neurochirurgie, după ce a fost lovită cu un fier peste ceafă. Domnul este perseverent, prima oară tot peste ceafă a dat. Domnul are ori foarte multe calităţi, ori defecte, pentru că a fost căsătorit de mai multe ori. Eu, care sunt mai în vârstă ca domnul,  cred că modul cum se comportă cu <> de 28 de ani este o abordare neînţeleaptă  a economiei de piaţă”, a declarat directorul medical adjunct al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolaie Bacalbaşa.

Deşi bărbatul a băgat-o de două ori în spital, femeia este hotărâtă să îl ierte şi de această dată. Ultima şansă,  pretinde ea.

Citit 682 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.