"O săptămână la munte", cu BANI PUŢINI, începând de mâine

"O săptămână la munte", cu BANI PUŢINI, începând de mâine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc organizează şi în acest an programul “O săptămână la munte”, în perioada 2 noiembrie - 19 decembrie. "Prin derularea acestui program, ne propunem să creştem gradul de ocupare a unităţilor de cazare din zona montană şi să asigurăm accesul la odihnă al unui număr cât mai mare de turişti români", susţin reprezentanţii federaţiei.

În urma consultărilor cu hotelierii din zona montană, tarifele pentru cinci nopţi de cazare au rămas aceleaşi ca şi cele de la ediţia din primăvară. La un hotel de două stele, sejurul pentru o persoană costă 161 de lei, la un hotel/vilă/cabană de trei stele preţul creşte până la 259 de lei, iar cazarea în condiţii de patru stele costă 238 de lei de persoană.

Sejurul va începe duminica şi se va termina vinerea, iar biletele cumpărate nu sunt transmisibile. Cei care vor să plece în vacanţă împreună cu copiii trebuie să ştie că micuţii de la doi până la şapte ani beneficiază de gratuitate, dacă sunt cazaţi în camera părinţilor.

Mai multe informaţii despre hotelurile, pensiunile şi cabanele care sunt incluse în programul „O săptămână la munte”, dar şi despre zonele în care acestea se situează, puteţi găsi pe site-ul http://www.fptr.ro/programe-fptr/o-saptamana-la-munte.aspx.

Citit 1337 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.