Mai frumoşi înainte de SĂRBĂTORI/ Bătrânii de la azil, tunşi gratis

Mai frumoşi înainte de SĂRBĂTORI/ Bătrânii de la azil, tunşi gratis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

17 absolvenţi ai cursului de Frizer Coafor de la Centrul de Formare Profesională „Club Alice” s-au gândit să facă o faptă bună, în prag de sărbători: să-i tundă gratis pe locatarii Căminului pentru Persoane Vârstnice „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, de pe strada Războieni nr. 15-17. Aşa că, de dimineaţă, clienţii s-au aşezat cuminţi pe scaune şi au aşteptat să le vină rândul. „Da, mă bucur, cum să nu mă bucur. Mă simt foarte bine, răsfăţată chiar. De fiecare dată când vin fetele acestea care termină cursurile eu vin să mă tundă, stau cuminte pe scaun. Îmi place”, ne-a spus doamna Zoiţa, în vârstă de 86 de ani. Lângă ea, stă doamna Adriana, la fel de încântată de serviciile primite.

„Este o surpriză plăcută, acum înainte de sărbători. De abia aştept să văd rezultatul, să mă uit în oglindă. Întotdeauna au venit fetele şi ne-au tuns, ne-au făcut mai frumoase, ne-au făcut să ne simţim mai bine. Suntem foarte mulţumite”, susţine femeia în vârstă de 66 de ani.

Nu este prima acţiune de acest fel organizată de cei de la Centrul de Formare Profesională „Club Alice”. Ei vin periodic la căminul de bătrâni, imediat după ce o grupă de elevi termină cursurile, pentru a aduce un stop de bucurie în sufletul asistaţilor.

Citeşte şi: Acţiune caritabilă la Baroul Galaţi. Avocaţii strâng bani pentru copiii orfani

Citit 865 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 01:46