VESTE BUNĂ pentru gălăţeni: VINE CĂLDURA PENTRU TOŢI! Apaterm a început REBRANŞAREA DATORNICILOR!

VESTE BUNĂ pentru gălăţeni: VINE CĂLDURA PENTRU TOŢI! Apaterm a început REBRANŞAREA DATORNICILOR!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viscolul aduce veşti bune pentru cei datornicii Apaterm. În cadrul Comandamentului de iarnă s-a luat în discuţie reluarea furnizării căldurii pentru toate asociaţiile de proprietari din Galaţi, indifrent de datoriile acumulate.

"Având în vedere că după acest episod de vreme severă, Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat scăderea semnificativă a temperaturilor atât pe timp de zi, cât mai ales pe timpul nopţii, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a solicitat Apaterm să reia furnizarea agentului termic necesar încălzirii locuinţelor către asociaţiile de proprietari restricţionate din cauza debitelor mari. Deblindarea acestor asociaţii începe astăzi (29 decembrie - n.r.), lucrările de realimentare cu energie termică fiind programate să dureze cel puţin 4-5 ore. Măsura realimentării cu agent termic a asociaţiilor cu debite mari rămâne în vigoare până după Anul Nou. În cazul în care asociaţiile respective nu fac plăţi, se va trece din nou la blindarea lor", se arată într-un comunicat remis de Primăria Galaţi.

APATERM a început rebranşarea datornicilor!

Potrivit departamentului de comunicare din cadrul Apaterm, în acest moment s-a început rebranşarea datornicilor, datorită condiţiilor meteo nefavorabile. "Echipe Apaterm lucrează la această oră pentru rebranșarea la SACET a scărilor de bloc din asociațiile blindate în cursul lunii decembrie, ca urmare a acumulării unor datorii foarte mari.

Măsura de rebranșare a fost dispusă în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi la nivelul Primăriei Municipiului Galați. De această dispoziție beneficiază 4.192 apartamente din 354 scari de bloc din 27 de asociații care datorează 39.298.349 lei ( un sfert din total datorie oraș ). Estimăm că durata lucrărilor de rebranșare nu va depăși 5 ore. Precizăm că măsura de rebranșare este una temporara și este condiționată de plata, în cel mai scurt timp, a facturii lunii noiembrie, de reducere a restanțelor sau/ și de încheierea convențiilor individuale de plată între locatari și Apaterm", se arată în comunicatul remis de Apaterm în urmă cu câteva minute.

Citeşte şi: Galaţiul a rămas FĂRĂ APĂ din cauza VISCOLULUI

Citit 2458 ori Ultima modificare Luni, 29 Decembrie 2014 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.