REPORTERUL CETĂŢEANULUI/ Împreună prin HĂŢIŞURILE instituţionale

REPORTERUL CETĂŢEANULUI/ Împreună prin HĂŢIŞURILE instituţionale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pornim la drum împreună! Nu mai sunteţi singuri pe întortocheatele căi ale obţinerii autorizaţiillor, aprobărilor, certificatelor, avizelor şi altor hârtii fără de care cetăţeanul corect nu poate pune două cărămizi una peste alta.

Dacă sunteţi puşi în situaţia în care trebuie să staţi la cozi interminabile pentru asemenea acte, dacă trebuie să mergeţi din birou în birou şi din clădire în clădire pentru a le obţine, dacă birocraţia din Galaţi vă pune beţe în roate, noi suntem aici pentru a vă asculta.

Galaţiul, un oraş de referinţă al conexiunilor informatice şi al programatorilor, suntem convinşi că poate fi făcut să funcţioneze exemplar, cel puţin la nivel birocratic. Prin urmare, nu ne vom limita doar la a scoate în evidenţă problemele, ci vom căuta şi voci autorizate să ofere soluţii concrete.

Din penultima săptămână a lui ianuarie, "Viaţa liberă" va avea o nouă rubrică săptămânală, Reporterul Cetăţeanului. Aşteptăm să ne trimiteţi sesizările, nemulţumirile şi experienţele proprii pe adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, reporterii responsabili pot fi contactaţi şi la numerele de telefon 0731.960.080 (Florin Răvdan) şi 0722.633.274 (Mihai Angheluţă).

Citit 1093 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 11:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.