PADOCUL exterior de la ECOSAL a fost ACOPERIT

PADOCUL exterior de la ECOSAL a fost ACOPERIT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câinii fără stăpân adăpostiţi în padocul exterior de pe strada Zimbrului, administrat de Ecosal, primesc acoperiş deasupra capetelor. Astfel, padocul, care până acum era un fell de ţarc, a fost acoperit cu tavan din plexiglas.

Tavanul a fost donat, potrivit directorului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, prin Asociaţia "Ajutaţi-l pe Lăbuş", iar lucrările de acoperire s-au realizat în tranşe, pe măsură ce au ajuns bucăţile de plexiglas. "Lucrările de acoperire au început în toamna anului trecut. O parte a padocului a fost acoperită atunci, iar recent au mai ajuns şi cealaltă parte a tavanelor", ne-a explicat directorul Ecosal.

Potrivit preşedintei Asociaţiei "Ajutaţi-l pe Lăbuş", Corina Grigore, din cele 30 de ţarcuri au fost acoperite până acum 28. "Am început campania în luna noiembrie a anului trecut, astfel încât căţeii să fie la adăpost de ninsoare şi ploi. Acoperişurile îi vor apăra şi pe timp de vară. Am strâns bani din donaţii, exclusiv din străinătate. Un acoperiş costă 500 de euro", ne-a explicat Corina Grigore.

 

 

Potrivit directorului Ecosal, padocurile se apropie, în acest moment, de capacitatea maximă, respectiv 1.400 de locuri. "Noi mai strângem, însă nu prea mai avem loc, mai ales dacă nu se fac adopţii. Acum, avem în cele două padocuri circa 1.360 de câini", ne-a mai spus şeful Ecosal.

Citeşte şi: Dacă vă moare câinele, anunţaţi Ecosalul/ Leşurile animalelor sunt incinerate

Citit 810 ori Ultima modificare Duminică, 01 Februarie 2015 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.