LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ IATĂ ce posturi sunt libere
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ IATĂ ce posturi sunt libere
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pentru şomerii care au sperat că începutul lui 2016 va aduce şi o îmbunătăţire a situaţiei de pe piaţa muncii din Galaţi, veştile nu sunt deloc bune. Conform ultimelor date centralizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), la începutul acestei săptămâni erau vacante în Galaţi doar 148 de posturi, mult prea puţine pentru cei aproape 18.000 de şomeri înregistraţi în evidenţele instituţiei. 

Cele mai multe posturi, câte 22 la număr, sunt pentru poziţia de brutar sau patiser, însă sunt accesibile persoanelor care au şi studii de specialitate în acest domeniu, fie că vorbim despre o şcoală profesională sau cursuri de formare. Vopsitorii navali şi vopsitorii industriali au şi ei la dispoziţie câte 20 de posturi pentru care pot aplica, în timp ce alte 16 locuri de muncă sunt disponibile pentru lăcătuşii mecanici.

Se mai caută, în Galaţi, doi bibliotecari, şapte lăcătuşi construcţii metalice, patru zugravi, şapte zidari, cinci electricieni în construcţii, un agent de pază, un barman, zece operatori introducere, prelucrare şi validare date, dar şi zece muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, precum şi un preparator semifabricate şi produse culinare.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul  A.J.O.F.M. Galaţi, str. Domnească, nr. 191, respectiv la sediul  ALOFM Tecuci, pe str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter,  de luni până joi, între orele 8,00-16,30.

Citit 9092 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2016 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.