Tone de alimente, combustibil şi apă pentru SINISTRAȚI, de la rezerva de stat

Tone de alimente, combustibil şi apă pentru SINISTRAȚI, de la rezerva de stat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 18.000 de litri de apă minerală, 3,6 tone de conserve din carne de porc, trei tone de conserve cu pate de ficat, 20 de tone de motorină şi o tonă de benzină au ajuns în comunele gălăţene Pechea, Cuza Vodă şi Slobozia Conachi, afectate grav de inundaţii, au anunţat reprezentanţii Executivului, după şedinţa de ieri, 19 octombrie.

Biroul de Presă al Guvernului a comunicat că Executivul a aprobat scoaterea unor produse din rezerva de stat, în limita sumei de 177,2 milioane lei, şi acordarea acestora ca ajutoare umanitare de urgenţă, cu titlu gratuit, pentru populaţia afectată de inundaţii.

„Cheltuielile pentru scoaterea şi distribuirea produselor au fost suportate de către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. Hotărârea adoptată de Guvern completează stocurile din rezerva de stat, iar fondurile necesare reîntregirii stocurilor rezervă de stat pentru apă minerală, conserve carne de porc, conserve pate de ficat şi motorină se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Afacerilor Interne - Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale”, au transmis reprezentanţii Executivului.

Citit 1545 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.