Contra, un selecţioner pe deplin mulţumit

Contra, un selecţioner pe deplin mulţumit
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa naţională de fotbal a României a învins, marţi, la Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa similară a Suediei, într-un meci amical. Golul a fost înscris de mijlocaşul Dorin Rotariu, în minutul 57, la doar trei minute de la intrarea sa pe teren.

Este cel de-al doilea succes obţinut de naţionala României, în acest an, după ce, sâmbătă, în deplasare, echipa pregătită de Cosmin Contra a învins, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata similară a Israelului, într-un meci de pregătire disputat la Netanya.

Selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra, s-a declarat pe deplin mulţumit de primele două meciuri amicale disputate în acest an, precizând că evoluţia din meciul cu Suedia i-a plăcut mai mult decât cea din jocul cu Israel.

"Un meci complet, pe un teren foarte greu, contra unei echipe mult mai puternice decât noi, din toate punctele de vedere. Nu pot decât să-i felicit pe băieţi! A fost un meci mai complet decât cel din Israel, nu i-am oferit Suediei şanse de a înscrie. Am înscris un gol şi am mai avut şanse de a marca. Sper ca această victorie să fie începutul unei perioade extraordinare pentru noi. Generaţia asta a înţeles că este nevoie de atitudine şi sacrificiu", a declarat Contra.

Altfel, echipa naţională de tineret (Under 21) a terminat la egalitate, scor 2-2, cu formaţia Under 23 a liderului din a două ligă engleză, Wolverhampton, încheind astfel stagiul din Anglia. Totodată, reprezentativa de juniori U18 a învins Irlanda, scor 1-0.

Citit 756 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Martie 2018 22:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.