Handbalistele de la CSU Danubius nu mai vor să audă de baraj
Foto: Răzvan Petrescu

Handbalistele de la CSU Danubius nu mai vor să audă de baraj
Handbalistele, antrenament fizic la "Siderurgistul"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După ce, în precedentele două sezoane, şi-au salvat locul în Liga Naţională în meciuri directe cu echipe de ligă secundă, sportivele de la CSU Danubius au început pregătirile următorului campionat dorindu-şi să scape din timp de emoţii, fără grija turneului de baraj.

"Chiar ne dorim să nu mai trecem prin emoţiile barajului, să terminăm sezonul pe un loc cât mai bun şi să nu mai repetăm greşelile din sezonul trecut", şi-a exprimat intenţiile portarul Elena Şerban.

Urmărind ce s-a întâmplat pe "piaţa transferurilor", extrema Andreea Taivan spune că se aşteaptă la un sezon foarte dificil. "Va fi un campionat foarte echilibrat, foarte disputat. Şi sezonul a fost destul de strâns, dar din punctul meu de vedere acum cred că acum va fi mai mult, mai greu, pentru că majoritatea echipelor s-au întărit puternic. Până şi echipele care au promovat din liga secundă s-au întărit destul de bine", a afirmat Taivan.

Andreea Pătuleanu, transferată la CSU Danubius Galaţi în această vară, estimează că verdictele se vor da abia după ultima etapă: "Cred că va fi din nou un sezon dificil, se vor juca meciurile până în ultima etapă, rezultatele se vor decide până la final, cred că  nu va fi o detaşare din prima, din tur".

Gălăţeanca Lăcrămioara Cîlici, adusă de CSU Danubius Galaţi de la Roman, este optimistă: "Eu sper la un loc cât mai bun şi am convingerea că vom face un an şi un campionat foarte bun".

Antrenorul Vali Costea crede că îndeplinirea obiectivului va depinde de starea de sănătate a jucătoarelor pe parcursul campionatului. "Sper să facem o pregătire foarte bună şi să nu avem parte de evenimente neplăcute, aici mă refer la accidentări. Dacă nu vor fi astfel de probleme, putem să îndeplinim obiectivul, o clasare deasupra locurilor ce duc la baraj", a declarat tehnicianul gălăţean.

CSU Danubius Galaţi se antrenează în Sala Sporturilor "Dunărea", alternativ cu pregătirea fizică în una din sălile "de forţă" din oraş, dar şi la stadionul "Siderugistul". Primele meciuri amicale vor avea loc la începutul lunii august, iar debutul în campionat este programat o lună mai târziu.

 

Citit 1447 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2018 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.