Oţelul şi-a prelungit cantonamentul
Foto: ASC Oțelul

Oţelul şi-a prelungit cantonamentul
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La solicitarea antrenorului Stelian Bordieanu, echipa de fotbal Oţelul Galaţi şi-a prelungit cu două zile stagiul de pregătire de la Tărlungeni, cantonamentul urmând să se încheie vineri, 27 iulie.

Totodată, a fost perfectat un nou meci de verificare în cadrul acestui cantonament, Oţelul urmând să joace cu formaţia Precizia Săcele, pe stadionul acesteia, miercuri, 25 iulie, de la ora 18.00. Formația brașoveană evoluează în Liga a IV-a, iar în sezonul precedent a ocupat locul 3 al clasamentului, având al doilea atac (150 goluri) în serie, după câștigătoarea AS SR Brașov. De asemenea, Precizia Săcele este și învingătoarea fazei județene a "Cupei României".

În această perioadă precompetiţională, Oţelul a disputat un singur meci amical, sâmbătă, când a învins cu 1-0 pe AS SR (Steagul Roşu) Braşov, nou-promovata în Liga a III-a.

După stagiul de la Tărlungeni, Oţelul mai are stabilite alte trei partide de verificare: pe 4 august, la Galaţi, cu Metalul Buzău (Liga a III-a), pe 8 august, tot la Galaţi, cu brăilenii de la Sportul Chiscani, şi pe 11 august, în deplasare, cu o altă formaţie din Liga a III-a, CSM Rm. Sărat. Cu două din aceste echipe, Metalul Buzău şi CSM Rm. Sărat, este posibil ca Oţelul să se întâlnească şi în campionat, în cazul destul de probabil în care va fi repartizată în Seria a 2-a a Ligii a III-a.

Pentru Oţelul, primul meci oficial al noului sezon va fi pe 15 august, în turul doi al "Cupei României".

Citit 2781 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2018 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.