Oțelul și Sporting joacă în deplasare. Partide cu miză doar morală
Foto: Sonia Baciu

Oțelul și Sporting joacă în deplasare. Partide cu miză doar morală
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipele gălățene de Liga a III-a, SC Oțelul și Sporting Liești, vor juca, astăzi (ora 17,00), în deplasare. ”Oțelarii”, locul 2 în serie, cu 46 de puncte, se vor confrunta cu CSM Focșcani - locul 5, cu 34 de puncte, într-un meci fără miză, având în vedere că s-a ratat obiectivul propus pentru acest sezon, gălățenii aflându-se la 13 puncte de liderul seriei - SCM Gloria Buzău. Sporting Liești, care a coborât două locuri în urma înfrângerii de miercuri, până pe poziția a opta, va disputa meciul etapei a 23-a pe terenul sucevenilor de la Foresta (locul 6, cu 31 de puncte).

Universitatea și Zimbrul, meciuri facile

Nici în această a 19-a etapă a Ligii a IV-a, echipele fruntașe nu au examene grele, semn că ”tandemul” va încheia victorios.

Iată programul meciurilor acestei runde: astăzi, ora 12.00, Victoria Tecuci - Muncitorul Ghidigeni; duminică, de la aceeași oră: Juventus Toflea (ultimul loc) - Zimbrul Slobozia (locul 2), Victoria Independența - Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri - Avântul Drăgănești, Voința Cudalbi - Unirea Braniștea, Gloria Ivești - Quantum Club Galați și Agrostar Tulucești - CS Universitatea ”Dunărea de Jos”. Acest meci se joacă de la ora 11.00 și va fi găzduit, în premieră absolută, de bătrânul stadion ”Portu Roșu”. În deschidere au loc meciurile echipelor de juniori.

În Liga a V-a (duminică, ora 11.00) se dispută meciurile etapei a 19-a: Foresta Șendreni - Siretul Piscu, Avântul Matca - Viitorul Umbrărești, Inter Tudor Vladimirescu - Flacăra Pechea, Zorile Grivița - Prutul Vlădești, Unirea Hanu Conachi - Mălina Smârdan și Avântul Valea Mărului - ACS Lascăr Schela, ora 12.00. Voința Cișmele are etapă liberă.

Juniorii, etapă plină

În a șasea rundă a ultimului retur din Campionatul Național de fotbal juniori A și B, echipele gălățene vor avea următoarele întâlniri: Liceul Sportiv joacă în deplasare, în ”Elită”, în timp ce juniorii mici ai LPS au meci cu Aerostar Bacău, pe terenul acestora. Echipele SC Oțelul întâlnesc Dacia Unirea Brăila, duminică, pe Stadionul ”Siderurgistul”, orele 12.00 și 14.00, iar cei de la Dunărea se confruntă, pe teren propriu (”Dunărea II”), cu colegii de la CSM Gloria Buzău.

Citit 1128 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2019 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.