Hocheiștii echipei gălățene, vicecampioni naționali

Hocheiștii echipei gălățene, vicecampioni naționali
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Formația de hochei CSM "Dunărea" a pierdut, scor 7-2, meciul patru al finalei Campionatului National, închisă cu scorul general de 3-1 in favoarea sa de Corona Brașov, care astfel a primit trofeul de campioană în patinoarul propriu.

Echipa gălățeană a încheiat sezonul ca vicecampioană, o performanță remarcabilă, de toată lauda, cu mult peste așteptări în condițiile in care obiectivul a fost locul patru!!!

Meciul patru al finalei, disputat sâmbătă la Brașov, a fost așa cum și-au dorit numeroși suporteri gălățeni aflați în tribune. Hocheiștii gălățeni și-au jucat șansa cu îndârjire, au condus cu 1-0 și 2-1, dar cu un lot restrâns numeric au căzut fizic de prin minutul 7 al ultimei reprize, când adversarii s-au desprins de la 3-2.

Pe lângă un adversar foarte valoros, hocheiștii și antrenorii echipei din Brașov meritând toate felicitările, cei de la CSM Dunărea au avut în fata și un arbitraj ostil. Elocvent a fost un moment petrecut la 3-2, când Neznamov a fost obstrucționat când se pregătea să împingă pucul in poarta goală, dar jocul a continuat!

Felicitări Corona! RESPECT, CSM "Dunărea" Galați!

Citit 4298 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2019 11:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.