Parcurs nesatisfăcător pentru Oțelul, rămas fără victorie în primele cinci etape

Parcurs nesatisfăcător pentru Oțelul, rămas fără victorie în primele cinci etape
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Echipa lui Dorinel Munteanu nu mai reușește să își fructifice șansele de a câștiga, așa cum reușise în campania de promovare pentru Superligă, iar după primele cinci runde scurse nu a strâns nicio victorie.

Oțelul – ”U” Cluj 1-1, disputat sâmbătă, la Galați, a fost încă o dovadă a faptului că gruparea gălățeană nu reușește să-și fructifice șansele pe care le are în vederea obținerii tuturor punctelor puse în joc. După startul ratat cu UT Arad, când în fața unei echipe bezmetice s-a scos doar un 1-1, cu penalti ratat și o mare ocazie a lui Cârjan, același sentiment de frustrare s-a putut trăi pe Stadionul ”Oțelul” și la partida cu Universitatea Cluj. Oaspeții au arătat ca o echipă numai bună de învins, iar după golul lui Pop (min. 57) părea că toate cele trei puncte rămân la Galați. Fără a mai putea fi periculoși cu adevărat la poarta lui Stoian, clujenii au speculat o mică nesincronizare a lui Panait cu goalkeeperul gălățenilor – fază de pe urma căreia au obținut un penalti. Nistor l-a transformat în minutul 90, ceea ce o ține pe Oțelul fără succes după cinci etape. Gălățenii au mai avut două mari ocazii prin Tănase, cel care pasase decisiv la golul lui Pop.

Oțelul a jucat în formula: Stoian – Jelev, Yabre, Lovric, Panait – Cisotti, Lopez, Jardan – Pop, Dimitrov, Bodișteanu. Au mai intrat: Tănase, Neagu, Zivulici, Cîrjan și Maciel.

Dorinel, nemulțumit de rezultat

La capătul partidei cu ”U” Cluj, Dorinel Munteanu s-a declarat nemulțumit de rezultat, mai ales că echipa adversă n-a fost periculoasă aproape deloc în repriza a doua, nici măcar după golul de 1-0 al lui Pop.

„Rezultatul nu ne avantajează, jocul m-a satisfăcut în mare parte. A fost același scenariu, am condus cu 1-0 și am luat un gol stupid, din penalti, dintr-o greșeală copilărească. Nu pot să trec peste. Același scenariu ca la Sepsi. Schimbările pe care le-am făcut m-au mulțumit parțial. Trebuie să am o discuție cu jucătorii, deși am avut și săptămâna asta, pentru că pierdem puncte degeaba. Este păcat de efortul lor. Pot să-i felicit pentru efort, pentru determinare. Universitatea Cluj nu ne-a pus nicio problemă, dar am făcut noi pasul înapoi și a venit acea greșeală. Nu sunt mulțumit, dar trebuie să mergem înainte și poate în curând va veni și victoria”, a spus Munti, la capătul partidei.

Pop – singurul marcator al Oțelului

După primele cinci etape, Oțelul are marcate doar trei goluri, al doilea cel mai slab bilanț la acest capitol după Dinamo (cu un meci mai puțin disputat). Iar întâmplarea face ca toate cele trei goluri să fi fost înscrise de către Alexandru Pop – adus în această vară de la Unirea Dej.

Astfel, sunt semne îngrijorătoare în privința forței ofensive a gălățenilor, care au nevoie să producă mai mult pentru a reuși să-și asigure prezența în Superligă și din sezonul viitor. Pentru că până la un loc de play-off, obiectivul declarat, e o cale lungă în care trebuie să poți să marchezi mai mult decât o medie de sub un gol pe meci.

Citit 1937 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2023 17:19

7 comentarii

  • postat de comunismul
    Marți, 15 August 2023 19:47
    5.13.130.***
    otelul galati sa numai astepte de la liberty galati nimic! ca nu dau astia ceva! sunt hoti imputiti capitalisti! sa faca numai asa sula mare! ca in rest nu ii intereseaza! banii in normal ar trebui sa vina fie de la primarie! de la televiziune! nu de la liberty galati! ii doare in cot pe ei!
    0
    0
  • postat de ne ducem in cap...cine e seful la club asta? eu cred ca ii stiu: 3 angajati!!!!!!
    Luni, 14 August 2023 16:20
    89.39.81.***
    la clubul OTELUL problema cea mai adevarata este ca nu exista o entitate de conducere adevarata.....toata stima pentru scog...banii vin de la liberty, cu stadion la pachet. banii vin de la bugetul local, primarie.. banii vin de la tv. daca tu scog vrei numai bani de la altii e normal ce se intimpla.
    0
    0
  • postat de vasile
    Luni, 14 August 2023 09:39
    89.136.3.***
    da sunt multumit de rezultat 1-1 asa nam luat bataie nici echipa noastra nici echipa lor
    0
    0
  • postat de MIMI
    Luni, 14 August 2023 07:56
    86.124.201.***
    Pentru ,,razzy,,cred că ești precum te-ai semnat,,CRAZY,,du-te cu Domnul și trage și apa după... Să lăsăm timpul să-și spună ultimul cuvînt! Deja am început să observ că lucrurile merg spre BINE mai k oioși, mai bătăioși!!! HAI OȚELUL.HAI DORINEL!!!
    0
    0
  • postat de Caranfil
    Duminică, 13 August 2023 23:41
    95.76.37.***
    Stoian putea sa evite acel 11 metri
    mereu greseste si nimeni nu vede
    Gol cu UTA ce putea fi aparat, la fel si cu FCSB la Tavi Popescu
    goluri primite in acelasi loc. La antrenamente ce face acest portar?
    0
    0
  • postat de Razzy
    Duminică, 13 August 2023 20:39
    5.13.131.***
    Lumea chiar credea ca aceasta "echipa" a ajuns prin merite deosebite in liga 1 de fotbal. Nu stimatilor, a fost doar pur noroc, drept dovada fiind si ultimul meci disputat pe teren propriu cu Timisoara unde au scos un amarat de 0-0. Aici se va vedea calitatea jucatorilor, sa-si caute un job serios !
    0
    0
  • postat de vali
    Duminică, 13 August 2023 20:05
    5.13.228.***
    dorinel nu are de ce sa fie suparat sunt jucatori care-i pastreaza in lot cu incapatanare, avem un singur atacant POP schimbat mereu , ajung la concluzia ca avem un management foarte slab,ori jucatorii batrani comanda acolo de nu pot scapa de relicve, ori de non valori
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.