HOCHEI: CSM Dunărea, victorii la scor cu Steaua II

HOCHEI: CSM Dunărea, victorii la scor cu Steaua II
Foto Sorin Pană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 21 de goluri au înscris hocheiştii echipei gălăţene în cele două meciuri din etapa a XII-a a Ligii Naţionale

La primele partide în care au fost îndrumaţi de pe banca tehnică de noul antrenor, rusul Iuri Bondarev,  hocheiştii de la CSM Dunărea au dat un recital  în faţa puştilor din echipa secundă a celor de la Steaua Rangers.

În primul meci, disputat sâmbătă seară la Patinoarul Artificial din Galaţi, Dunărea s-a impus cu scorul de 13-3. Bucureştenii au putut să opună cât de cât rezistenţă doar în prima repriză, încheiată cu scorul de 3-2, după ce Dunărea a avut 3-0. Golurile formaţiei gălăţene au fost marcate de Cătălin Geru (3), Zoltan Ruzicka (3), Zemko (2), Andrei Nuţu (2),  Boris Ruzicka, Baron Martin  şi Mircea Necula.

Cam la fel au stat lucrurile şi în al doilea meci, disputat duminică dimineaţă, câştigat de Dunărea cu scorul de 9-2. Echilibrată a fost şi de această dată doar prima repriză, la capătul căreia gazdele conducea doar cu 1-0. În repriza secundă Dunărea a înscris de cinci ori, pentru ca cei de la Steaua II să reuşească să marcheze şi ei abia în a treia parte a jocului, pe fondul relaxării gălăţenilor. Au marcat pentru învingători: Geru (4), Zoltan Ruzicka (3) şi Juraj Zemko (2).

În clasamentul sezonului regulat (prima fază a campionatului), Dunărea se află pe locul secund, cu 28 de puncte, după echipă secundă a celor SC Miercurea Ciuc. De menţionat că formaţiile participante în Liga Mol - Corona Braşov şi primele garnituri ale celor de la Steaua şi SC M. Ciuc - vor intra în competiţie începând abia din faza  a treia a Ligii Naţionale.

Citit 866 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2011 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.