Oţelul riscă să-şi piardă jucătorii
Foto: Liviu Antal mai are un an de contract cu Oţelul dar vrea să plece în această vară

Oţelul riscă să-şi piardă jucătorii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deşi mai are un an de contract, clubul gălăţean riscă să-l piardă gratis pe Antal şi nu numai * Mai mulţi jucători şi-au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract, pentru că nu şi-au primit bonusurile financiare de foarte mult timp * Oţelul joacă în această seară, pe teren propriu, cu U. Cluj

Perioada de criză prin care trece Oţelul, atât din punct de vedere fotbalistic cât şi administrativ, este departe de a fi încheiată. Dimpotrivă, cu cât trece timpul, cu atât apar din ce în ce mai multe probleme.

După conflictul conducerii executive cu cei din Consliul de Administraţie, incertitudinea primirii licenţei sau întârzierea plăţii sumei de transfer pentru Didi, cel mai bun om al returului, o nouă lovitură e pe cale să destabilizeze poziţia deja şubredă a grupării gălăţene. Surse din cadrul clubului susţin că o parte din fotbalişti, printre care Antal, Sârghi şi Iorga, au depus memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni jucători liberi, după ce nu şi-au primit de luni bune bonusurile financiare prevăzute în contractele fiecăruia.

Aceste informaţii au fost confirmate de Liviu Antal, la conferinţa de presă de ieri. „Nu are importanţă acum dacă mi-am depus memoriu. Sper să se rezolve toate problemele financiare de la club. Probabil voi ajunge liber de contract dacă acestea nu vor fi încheiate”, a declarat Liviu Antal.

Oricum, Antal vrea să plece din vară

Ecuaţia plecării lui Antal de la Galaţi e valabilă chiar şi în cazul în care litigiul de acum se va soluţiona la timp, mijlocaşul spunând că vrea un transfer în străinătate. „Sper să am oferte pentru a ajunge la un club mai mare. Nu că Oţelul n-ar fi un club mare, mai ales după performanţa din sezonul precedent. Îmi doresc o schimbare, dar nu să plec pe uşa din dos, ci să fie toată lumea mulţumită, iar atunci când mă întorc la Galaţi să fiu bine primit. Vreau să evoluez în străinătate”, a adăugat Antal.

Avertizare de „cod galben”

Altfel, la partida din această seară, cu U.Cluj, antrenorul Dorinel Munteanu are nu mai puţin de zece jucători la limita suspendării care sunt în pericol să rateze meciul următor, cel al marilor orgolii, cu FC Vaslui. Grahovac, Perendija, Sârghi, Sălăgeanu, Buş, Paraschiv, Stromajer, Didi, Pena şi Punosevac vor absenta runda viitoare în cazul în care vor încasa diseară un cartonaş galben. Aflaţi pe locul şase, fără speranţe europene şi cu cinci puncte avans în faţa adversarilor de azi, pentru „oţelari” câştigarea duelului cu FC Vaslui rămâne singura miză reală până la finalul sezonului, orice suspendare putând îngreuna misiunea de a pune piedică rivalilor.

Meciul Oţelul-U.Cluj este programat astăzi, de la ora 19:00, în direct pe DigiSport, iar singurul incert din cadrul lotului „oţelar” este fundaşul stânga, Adrian Sălăgeanu.

Citit 1896 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2012 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.