Marius Stan a fost colindat de copiii de la Oţelul / „Poate unul dintre ei va fi noul Messi”
Foto: FOTO: Bogdan Codrescu

Marius Stan a fost colindat de copiii de la Oţelul / „Poate unul dintre ei va fi noul Messi”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Marius Stan a fost vizitat, astăzi dimineaţă, de o grupa de copii a FC Oţelul, cea de formare, compusă din puşti născuţi de la grădiniţă şi de la clasa zero (născuţi în 2008), care l-au colindat pe fostul jucător şi conducător al grupării roş-alb-albastre. Cei 22 copii prezenţi, care se pregătesc sub îndrumarea antrenorului Ion Morohai, au fost răsplătiţi cu cadouri.

„E o bucurie foarte mare să văd copii fericiţi şi preocupaţi de sport. Peste 20 de ani poate unul dintre ei va fi noul Messi”, a spus Stan.

Referitor la situaţia actuală a Oţelului, fostul director general al clubului gălăţean în perioada în care s-a câştigat campionatul a spus că va veni la meciurile roş-alb-albaştrilor atunci când vor fi investiţi bani de actualii acţionari.

„Meciurile Oţelului le urmăresc foarte rar, iar pe stadion nu mai calc până ce nu văd investiţii din partea patronilor de acum, pentru că momentan se trăieşte de pe urma banilor câştigaţi în fotbal. Mă doare inima când văd ce-i acum la Oţelul, dar nu vreau să răsucesc şi mai tare cuţitul în rană. Numirea lui Lienen a fost o lovitură de imagine, trecutul îl recomandă, iar dacă va fi lăsat să-şi facă treaba va avea şi rezultate. Poate urmează exemplul lui Dorinel Munteanu”, a declarat Marius Stan.

Citit 1376 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2013 12:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.