Antrenorul Ewald Lienen s-a declarat mulțumit de primul amical disputat de Oțelul în Spania/ “Am jucat bine și am dominat”

Antrenorul Ewald Lienen s-a declarat mulțumit de primul amical disputat de Oțelul în Spania/ “Am jucat bine și am dominat”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Oțelul se află de joi în cantonamentul din Spania, iar ieri a disputat și prima partidă amicală din 2014. Gălățenii au remizat, scor 3-3, cu Videoton, formația de pe locul doi din Ungaria, după ce au condus cu 2-0 și 3-2. Antrenorul Ewald Lienen s-a declarat mulțumit de joc, mai ales că elevii săi au dominat partida. Singura nemulțumire a lui Lienen la acest meci a fost faptul că echipa sa a primit gol în minutele de prelungire, așa cum s-a întâmplat și în campionat la meciurile cu Pandurii, Poli Timișoara și “U” Cluj.

„Am jucat bine și am dominat jocul în multe părţi ale meciului. Mă bucur că, atunci când am avut ocazii, am reușit să le transformăm în goluri. Totuşi am scăpat victoria printre degete, mai ales că la un moment dat am avut 2-0. Probabil că ne-a intrat în cap că jocul e deja câştigat. Unul dintre jucătorii mei tineri a făcut o greșeală la primul gol primit, dar nu-l voi pedepsi, deoarece are nevoie să mai prindă experienţă. La golul doi al lui Videoton mi s-a părut ofsaid. Cu ocazia asta am primit o lecţie bună, pentru că un meci se încheie la ultimul fluier al arbitrului. Nu trebuie să primeşti gol în minutul 93, dar noi iar am făcut-o! Oricum e mai bine acum, în meciurile amicale, pentru că pot vedea greşelile şi le pot rezolva până la starul returului”, a declarat Lienen.

Oțelul va mai disputa încă cinci partide de verificare în stagiul de pregătire centralizată din Spania, următoarea fiind vineri, de la ora 17.00, cu Lyubimets (Bulgaria). 

Citit 1447 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Ianuarie 2014 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.