Duminică, la stadion, ADUNAREA! E în joc viitorul OŢELULUI

Duminică, la stadion, ADUNAREA! E în joc viitorul OŢELULUI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Roş-alb-albaştrii cer sprijinul fanilor pentru a obţine trei puncte extrem de importante pentru evitarea retrogradării din confruntarea cu ASA Târgu Mureş, ultima partidă din acest an la Galaţi


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va susţine, duminică de la ora 15,30, ultimul meci acasă din anul aniversării a 50 de existenţă şi totodată ultimul din turul campionatul Ligii, împotriva celor de la ASA Tg. Mureş. Miza este colosală pentru echipa gălăţeană, care are nevoie uriaşă de victorie pentru a putea astfel să concretizeze şi prin urcarea în clasament reuşitele din ultimele cinci etape, perioadă fără înfrângere. Antrenorul Tibor Selymeş chiar a plusat, spunând că victoria în această partidă ar însemna în mare măsură salvarea de la retrogradare. „Este un joc cu o importanţă enormă, nu avem voie să nu luăm toate cele 3 puncte. Am rămâne cu minus 9 la adevăr în condiţiile în care sunt alte şase formaţii în situaţie identică sau cu un pasiv mai mare. Prin câştigarea acestui meci ne salvăm turul şi ne aproapiem foarte mult de linia magică. Pot să spun chiar că în mare măsură ne-am salva de la retrogradare”, a declarat Selymeş.

Mobilizare generală

Având în vedere importanţa acestui joc, aproape toţi cei din club au făcut apeluri către gălăţeni, cerând sprijin din partea publicului. „Sper la un stadion plin, care să ne ajute, să ne împingă spre victorie, să ne dea plusul de care avem nevoie. Să nu uite nimeni că este vorba de echipa Galaţiului”, a spus Selymeş.

Atacantul Cristian Cristea şi-a asigurat fanii că nu au motive să se teamă de ger dacă vin la meci: „Este poate cel mai important meci din tur, cu trei puncte putem să ieşim din zona retrogradării. Avem nevoie şi aşteptăm să ne fie alături cât mai mulţi suporteri. O să-i încălzim cu victoria noastră”.

Şi team-managerul Cristian Munteanu a subliniat că aportul fanilor poate fi decisiv. „E foarte important să avem cât mai multă lume la acest meci. Am fi cu adevărat în grafic câştigându-l şi nu putem reuşi decât împreună cu suporterii. Fac apel la toţi gălăţenii care iubesc această echipă, ştiu că sunt mulţi, să câştige acest meci împreună cu echipa. Să se întrebe ce ar însemna oraşul Galaţi fără Oţelul în prima ligă şi sunt convins că vor răspunde prin prezenţa la stadion”, a spus fostul portar al Oţelului.

Un grup de suporteri a sărit deja în sprijinul Oţelului, reuşind ieri, împreună cu antrenorii şi o parte a celorlalţi angajaţi ai clubului, să degajeze terenul de zăpadă şi gheaţă. De asemenea, acelaşi lucru s-a făcut şi în tribune.

 

Totodată, Liga Suporterilor Gălăţeni a sunat mobilizarea generală, chemând fanii roş-alb-albaştri la ora 13,30, la Păpădie, locul în care s-a sărbătorit câştigarea campionatului în urmă cu trei ani şi jumătate: „De acolo să plecăm spre stadion cu steaguri, fulare, eşarfe, să cântăm pentru singura echipă pe care o iubim! Forţa Oţelul! Forţa Galaţi!”.

Citit 1589 ori Ultima modificare Vineri, 05 Decembrie 2014 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.