Programare modificată, FINALA la hochei începe vineri

Programare modificată, FINALA la hochei începe vineri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipele CSM Dunărea Galaţi şi Steaua Bucureşti îşi vor disputa finala campionatului de hochei, după ce au ieşit, luni seară, învingătoare din meciurile decisive ale semifinalelor, cu Corona Braşov, respectiv Progym Gheorgheni, ambele disputate la Galaţi.

Finala se va disputa după sistemul cel mai bun din şapte jocuri. Steaua, din postura de echipă mai bine clasată în fazele de calificare, are avantajul de a juca meciul decisiv, dacă se va ajunge până acolo, pe teren propriu.

Luni noapte, imediat după terminarea celei de-a doua semifinale, conducerile celor două cluburi au avut o rundă de discuţii în care au stabilit un program al partidelor din finală, conform căruia primul meci trebuia să aibă loc sâmbătă. Însă, marţi seară, după ce a fost consultată şi televiziunea care doreşte să transmită jocurile, federaţia de specialitate a decis ca finala să înceapă cu o zi mai devreme.

Astfel, primele două meciuri se vor juca, vineri (ora 17.00) şi sâmbătă, în comuna harghiteană Cârţa, cu Steaua din postura de gazdă. După două zile de pauză, vor urma două jocuri la Galaţi, programate marţi şi miercuri (24 şi 25 martie), de la orele 19.00, respectiv 17,00.

Meciul cinci ar urma să se joace la Cârţa, vineri 26 martie. După alte două zile de pauză, în cazul în care încă nu se stabileşte până atunci câştigătoarea, echipele vor reveni la Galaţi pentru meciul şase, programat luni - 30 martie, ora 17.00. Dacă se va ajunge la partida decisivă, a şaptea, aceasta va avea loc la Cârţa, pe 1 aprilie, conform informaţiilor primite de la Mihai Brandabur, conducătorul clubului Dunărea.

Acesta a ţinut să mulţumească gălăţenilor pentru susţinerea de la meciul de luni seară: „Echipa transmite mulţumiri cluburilor sportive din oraş care ne-au fost alături, ca de altfel tuturor celor care, din tribune, ne-au ajutat să ajungem în finală. Sprijinul lor a contat enorm”.


DETALII despre SEARA DE VIS la Patinoar: Galaţiul este ÎN FINALĂ LA HOCHEI!

Citit 1726 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 11:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.