United a trecut cu bine peste o deplasare dificilă

United a trecut cu bine peste o deplasare dificilă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lungul drum până la Reşiţa nu a influenţat evoluţia echipei gălăţene United în meciul cu localnicii de la Muncitorul, din cadrul etapei a 18-a a Ligii I. Dimpotrivă, jucătorii antrenaţi de David Asandei au reuşit o evoluţie foarte bună şi un rezultat pozitiv, victorie cu scorul de 5-3 (2-1). Astfel, United a ajuns la 11 victorii şi un egal (cinci înfrângeri), echivalentul a 34 de puncte, bilanţ cu care îşi consolidează locul patru în clasament.

Scorul a fost deschis de reşiţeni, fiind singurul moment când aceştia s-au aflat în avantaj. Până la pauză, United a obţinut egalarea în urma unui autogol şi a trecut în avantaj prin reuşita lui Laşcu. În continuare, gălăţenii au fost mai buni, înscriind încă de trei ori, prin Laşcu - internaţionalul de peste Prut, Cireş şi Moldoveanu.

Lotul deplasat la Reşiţa a cuprins următorii jucători: Wellington, Păduraru, Tănăsilă - Moldoveanu, Cireş, Laşcu, Da Silva, Bâgu, Apostol, Stoykov, Popa, Boubătrân şi Cojoc. Nu a jucat Burdujel, suspendat.

Următoarea etapă este programată peste două săptămâni (27-28 februarie), întreruperea fiind motivă de acţini ale loturilor naţionale. Seniorii se vor pregăti într-un cantonament la Cheile Grădiştei, în timp ce lotul de tineret va participa la un turneu în Italia (22-26 februarie). În cele două loturi au fost convocaţi şi trei jucători de la United: Emanoil Moldoveanu, la seniori, respectiv, Boubătrân şi Păduraru.

Citit 1075 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.