OȚELUL are, astăzi, două meciuri cu miză uriaşă
Foto: Foto Sorin Pană

OȚELUL are, astăzi, două meciuri cu miză uriaşă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Prima confruntare are loc pe teren, derbiul pentru evitarea retrogradării, iar cealaltă se "joacă" la Tribunalul Bucureşti


Pentru tânăra echipă a Oţelului, astăzi, 23 martie, este programat un meci în care miza este cât muntele. Juniorii gălăţeni vor juca pentru evitarea ultimului loc, direct retrogradabil înainte de play-out, în deplasare, cu adversara aflată acum pe poziţia ce duce în Liga a III-a, Ceahlăul Piatra Neamţ, în cadrul etapei a 24-a din eşalonul secund.

Oţelul este pe locul 12, cu un singur punct în faţa nemţenilor, şi apoi va mai avea de jucat un singur joc din sezonul regulat, acasă, cu Rapid, iar în ultima etapă va sta. În această situaţie complicată, Oţelul are neapărat nevoie cel puţin de un rezultat de egalitate în meciul de astăzi, care va începe la ora 15.00, în faţa unui adversar mult schimbat în bine faţă de prima parte a sezonului şi pe care antrenorul Stelian Bordieanu a încercat să-l studieze cât mai bine. „Le-am văzut câteva jocuri, au zece jucători noi, pe care i-au adus în pauza de iarnă, o echipă mult schimbată în bine. Sperăm totuşi să scoatem rezultatul mult dorit, băieţii noştri pot face asta, mai ales că beneficiem de plusul de încredere dat de golurile marcate etapa trecută”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Pentru jocul de la Piatra Neamţ sunt ceva probleme în lotul format numai din juniori, cu excepţia căpitanul Robert Ciurea (echipament alb, foto 2). Mijlocaşul Alexandru Istrate a ieşit accidentat în partida cu Farul şi a devenit indisponibil pentru astăzi, probleme de ordin medical având şi atacantul Perju, dar antrenorul a spus că sunt şanse ca acesta să poată fi recuperat la timp.

În condiţiile sărăciei de la club, echipa va face deplasarea, una destul de lungă, în dimineaţa meciului.

Termen în procesul de insolvenţă

Un alt „meci” de importanţă maximă pentru viitorul Oţelului, fie doar şi pe termen scurt, va avea loc la Tribunalul Bucureşti, unde astăzi este termen de judecată în procesul de insolvenţă. Iniţial, acesta fusese stabilit pentru 6 aprilie, însă a fost devansat la cererea administratorului judiciar al FC Oţelul, Mihail Bojincă. Acesta a explicat solicitarea prin faptul că creditorii clubului au decis întocmirea unui nou plan de reorganizare, actualizat cu situaţia economică la zi a FC Oţelul SA, iar pentru întocmirea acestuia este nevoie de acordul judecătorilor.

Citit 2181 ori Ultima modificare Marți, 22 Martie 2016 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.