Performanţe gălăţene la „Naţionalele” de taekwondo

Performanţe gălăţene la „Naţionalele” de taekwondo
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sportivii secţiei de taekwondo WTF de la CSM Dunărea, inclusiv cei din centrul afiliat de la Schela (CS Dragonii), au reuşit noi rezultate impresionante, de data aceasta la Campionatul Naţional pentru juniori mari şi seniori, competiţie care s-a desfăşurat la Constanţa.

Gălăţenii, antrenaţi de Nicolae Milea şi Raouj Mourad, au încheiat acest concurs cu 14 medalii: 5 tiluri de campioni, 4 medalii de argint şi 5 de bronz.

Titlurile de campioni au fost câştigate de Ovidiu Bârsănescu şi Alexandru Ţigleanu - la juniori, respectiv Livia Gabriela Ionescu, Florentina Potârniche şi Noemi Grosu - la seniori.

Medalii de argint au fost obţinute de către Alexandra Iordan, Andrei Ciorovan, Mădălina Mărgărit - juniori şi Mihai Stanciu - seniori. Pe locul trei au încheiat Sebastian Donisă, Cristian Corodeanu, Narcisa Roşca, Gheorghiţă Dogan - juniori şi Iulian Ghibu - seniori.

În paralel, a avut loc şi Cupa Tomis pentru categoriile mai mici de vârstă (copii, cadeţi şi juniori mici), sportivii de la CSM Dunărea având şi aici un bilanţ excelent: 24 de clasări pe primele trei locuri (2 pe primul loc, 8 pe cel secund şi 14 pe poziţia a treia).

Luna trecută, cei de la CSM Dunărea obţinuseră alte 17 medalii la Campionatul Naţional pentru cadeţi şi juniori mici. Taekwondo este singurul stil din familia artelor marţiale recunoscut ca sport olimpic.

Citit 4224 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2016 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.