HANDBAL/ CSU Danubius, un sezon fără victorie
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

HANDBAL/ CSU Danubius, un sezon fără victorie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de handbal masculin CSU Danubius a pierdut, scor 32-39 (14-23), în faţa formaţiei HC Vaslui, în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, ultimul din play-out/ sezonul actual.

Cu un început de meci echilibrat, gălăţenii au reuşit să ţină aproape de oaspeţi până în minutul 10 (5-5), când vasluienii s-au detaşat la trei goluri (8-5). Diferenţa a fost mărită la opt (18-11, min 23), ca apoi să se ajungă chiar la zece (30-20, min 42). A fost un meci spectaculos atât prin prisma golurilor realizate de ambele echipe, cât şi prin cea a ratărilor.

CSU Danubius a terminat pe ultimul loc în Liga Naţională, cu un singur punct, obţinut în urma egalului cu Minaur Baia Mare (în sezonul regulat), şi după doar un an de prezenţă în această competiţie va retrograda în liga secundă, unde va încerca o nouă promovare.

Antrenorul gălăţean Florin Andronic spune că experienţa din acest sezon a fost una bună pentru jucătorii tineri de la CSU şi că speră într-o revenire pe prima scenă hanbalistică. "S-a terminat campionatul, care a fost o experienţă frumoasă pentru noi, cu bune şi cu rele. Am rulat jucători tineri, am încercat să facem faţă Ligii Naţionale, dar s-a dovedit a fi o pălărie mult prea mare pentru noi. Este bine că am jucat în prima ligă, băieţii au văzut în ce constă această competiţie. Am promovat câţiva tineri, care spreăm noi să ne ajute pe viitor să revenim. Va fi greu, pentru că majoritatea jucătorilor din acest sezon sunt la final de contract, pentru unii există posibilitatea să rămână, alţii au deja oferte din altă parte. De acum, rămâne să vedem care va fi bugetul clubului pentru sezonul următor, dar cred că vom merge pe mâna jucătorilor tineri şi foarte tineri", a spus Andronic.

Lotul folosit în meciul de sâmbătă şi marcatorii echipei gălăţene au fost: Drenceanu, Fuică - Frangulea 2 goluri, Prună 1, Cristescu 8, Burlacu, Poteră 1, Olaru 1, Ghenghea 1, Şahîn, Niţu 3, Grigore 5, Udriştoiu, Dospinescu 4 şi Mârşiu 6.

Citit 877 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.