Hocheiștii de la DUNĂREA, al doilea meci la rând dus în prelungiri și PRIMA VICTORIE

Hocheiștii de la DUNĂREA, al doilea meci la rând dus în prelungiri și PRIMA VICTORIE
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa de hochei pe gheață Dunărea Galați a obținut, luni seara, prima sa victorie în Liga Mol. Formația gălățeană s-a impus, în deplasare, în fața formației Fehervari Titanok, cu scorul 6-5 (2-1, 1-2, 2-2, 1-0), prin golul de aur marcat în repriza suplimentară de către Juraj Durkech, obţinând astfel două puncte din acest meci.

Dunărea s-a aflat mai tot timpul la conducerea jocului. A deschis scorul prin Ede Mihaly (min. 17), a avut 2-1 (marcator Bushbacher, min. 19), dar o eroare tehnică şi apoi o eliminare au fost oportunităţi pe care Fehervari le-a fructificat şi astfel a ajuns să conducă singura dată în acest meci (3-2, min. 35). Dunărea a reacţionat puternic, a egalat prin Rastislav Gaspar, a revenit la conducere cu golul marcat de Bushbacher în inferioritate numerică (min. 46), continuând sprintul prin reuşita de 5-3 a lui Ondrej Rusnak (min. 48). Însă, cu 6 minute înainte de final Dunărea a rămas în dublă inferioritate numerică, situaţie în care nu a rezistat şi a fost egalată în min. 57.

Astfel, după trei partide în Liga Mol, Dunărea are acumulate trei puncte, primul fiind obţinut sâmbătă cu Debrecen (1-1, 1-2 după prelungiri). Tot luni seara, Debrecen a învins umilitor pe HSC Miercurea Ciuc, scor 14-2, în timp ce Corona Braşov a câştigat în patinoarul celor de la Ferencvaros, scor 4-3 după prelungiri.

Următorul joc pentru Dunărea va fi marţi (ora 19.30), tot în deplasare, cu Dunaújvárosi Acélbikák.

Citit 2607 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.