Arcada a reuşit o victorie de mare importanţă în lupta pentru titlu

Arcada a reuşit o victorie de mare importanţă în lupta pentru titlu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada Galați a reușit o victorie de mare importanță în cursa pentru câștigarea titlului de campioană, învingând în deplasare, scor 3-1 (25-16, 23-25, 25-23, 25-16) formația Tricolorul Ploieşti, prima clasată înaintea acestei dispute. Partida s-a disputat sâmbătă seara şi a contat pentru etapa a opta din Divizia A1.

Echipa gălăţeană a avut o evoluţie excelentă, adversara reuşind să-i facă faţă doar în setul secund, pe care l-a şi câştigat, şi parţial în cel de-al treilea. Aceasta este a doua victorie la rând în campionat obţinută de Arcada în faţa primei clasate, după ce în urmă cu o săptămână învingea, tot cu 3-1, pe Steaua, lidera clasamentului din acel moment.

În alte două partide importante pentru configuraţia părţii superioare a clasamentului, disputate tot sâmbătă, VM Zalău a învins pe teren propriu, cu 3-0, pe „U” Cluj, iar Steaua a trecut cu 3-1, acasă, de Unirea Dej. În urma acestor rezultate, VM Zalău, Steaua şi Arcada sunt pe primele trei locuri la egalitate de puncte – 19, urmate de Tricolorul Ploieşti, cu 17 puncte.

Citit 2894 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.