CSM Dunărea a pierdut cu Steaua

CSM Dunărea a pierdut cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Hocheiștii de la CSM Dunărea au pierdut, scor 2-5 (1-3, 1-1, 0-1), meciul disputat pe teren propriu cu formația Steaua, care contează pentru al doilea tur al Ligii Naționale. A fost un meci cu multe ratări de partea gălățenilor, cu 26 de șuturi pe poartă, aproape dublu față de steliști (14).

Scorul a fost deschis de oaspeți, prin Timaru, încă din primul minut de joc, ca apoi, la doar 38 de secunde după primul gol, steliștii să mărescă diferența, prin reușita lui Mărcuș, ambele goluri fiind marcate pe fondul unei apărări slabe a celor de la Dunărea.

Primul gol al gălățenilor a fost marcat în minutul 7:30, de Krajci, din pasa lui Flinta. Repriza întâi s-a încheiat cu încă un gol al steliștilor, gol contestat vehement de jucătorii gălățeni, dar și de antrenorul acestora.

A doua repriză a venit cu încă un gol pentru steliști, în minutul 29:57, moment în care antrenorul Trandafir a decis schimbare portarului Bogdan Popa cu tânărul Arnold Laszlo.

Deși au beneficiat de două superiorități numerice, gălățenii nu au reușit să le pună probleme adversarilor. Cel de-al doilea gol al CSM Dunărea a fost marcat dintr-un autogol. Krajci a șutat spre poarta lui Catrinoi, dar un stelist s-a interpus pe traiectoria pucului, trimițându-l în propria poartă. În ultima repriză, singurul gol a fost marcat de Steaua, în urma  unui contra atac, care l-a prins pe Arnold în afara spațiului porții sale.

Partida s-a încheiat cu superioritate numerică pentru gălățeni, aceștia nereușind să fructifice avantajul omului în plus.

Următoarele meciuri din Liga Națională a CSM Dunărea vor avea loc pe 16 și 17 decembrie, pe teren propriu, cu Sportul Studențesc, într-o ”dublă” restantă din prima etapă a campionatului intern.

"Ninsoare" de pluş pentru copiii gălăţeni

Până atunci, gălățenii vor juca, duminică și luni, pe 11 și 12 decembrie, cu Ferencvarosi și UTE, în cadrul Ligii Mol. Ambele partide se vor disputa la Galați, de la ora 18,00.

Altfel, hocheiştii de la Dunărea le adresează o invitaţie specială tuturor gălăţenilor, nu doar celor pasionaţi de hochei, pentru meciul de luni, 12 decembrie. Publicul este rugat să vină cu ursuleţi sau orice alte jucării din pluş, pe care să le arunce pe gheaţă la finalul meciului. Jucăriile care se adună la "ninsoarea de pluş" vor fi oferite copiilor din orfelinate, cu ocazia Crăciunului. Totodată, conducerea clubului ne-a anunţat că, la finalul partidei, 20 de copii de la orfelinate vor avea şansa de a intra pe gheaţă, alături de hocheiştii gălăţeni.

Citit 1137 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.