Tragere la sorţi cu ghinion pentru Phoenix

Tragere la sorţi cu ghinion pentru Phoenix
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La tragerea la sorţi a meciurilor din turneul final al „Cupei României” la baschet feminin, echipa gălăţeană Phoenix nu a avut noroc, urmând să joace în „sferturi” împotriva formaţiei CSU Olimpia Braşov, locul al doilea în Liga Naţională (LNBF). Cele două formaţii s-au întâlnit şi în ediţia precedentă  a „Cupei României”, când Phoenix a fost învinsă de echipa braşoveană în semifinale, scor 55-72.

Ultima confruntare dintre Phoenix (locul 5 în LNBF) şi Olimpia a avut loc la Galaţi, în campionat, în urmă cu două săptămâni, termându-se cu un imens scandal: Olimpia a câştigat cu 84-82, după ce în ultimul minut, la scorul 82-82, Phoenix a reuşit un coş de două puncte, cei trei arbitri l-au validat, dar observatorul federal a trecut peste această decizie şi a anulat cele două puncte.

Turneul final, unul în premieră cu opt echipe, se va disputa la Sf. Gheorghe, în perioada 8-11 februarie, meciul dintre Phoenix şi CSU Braşov urmând să se joace pe 9 februarie.

Celelalte meciuri din „Final 8” sunt Universitatea Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe (meciul 1), Sirius Tg. Mureş - CSBT Alexandria (meciul 3) şi CSM Târgovişte - CSM Satu Mare (meciul 4). În faza următoare, se vor confrunta câştigătoarele meciurilor 1 şi 4, respectiv, 2 şi 3.

Citit 1101 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.