Handbalistele de la CSU Danubius au jucat foarte bine doar o repriză, la Brăila

Handbalistele de la CSU Danubius au jucat foarte bine doar o repriză, la Brăila
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa feminină de handbal CSU Danubius a pierdut, scor 23-19, derbiul regional cu Dunărea Brăila, meci disputat duminică, în deplasare, în cadrul etapei a 18-a din Liga Naţională.

După un început de meci favorabil gazdelor, care s-au distanţat la 4-1, CSU Danubius a revenit puternic şi a pus mari probleme echipei de pe locul doi. Cu Dana Goldic apărând senzaţional şi cu interul Krnic marcând des de la linia de 9 metri, echipa gălăţeană a preluat conducerea, scor 5-6 în min. 20, trecând cu bine şi peste ratatea unui „7 metri”. CSU Danubius a reuşit să conducă până în penultimul minut (scor 8-9) al primei reprize, iar la pauză s-a intrat cu Dunărea Brăila având avantaj minim: 10-9.

Însă, Dunărea Brăila a început excelent partea a doua, s-a desprins la 16-11 în minutul 41, avans pe care a reuşit să-l gestioneze până la final, în condiţiile unei noi perioade bune a gălăţencelor, care s-au apropiat, de la 21-14, la 21-18 în min. 58.

În clasament, CSU Danubius are 11 puncte şi se menţine pe pozițiia 11, primul sub linia ce delimitează zona locurile ce vor merge la barajul pentru rămânerea în primul eşalon. Măgura Cisnădie, formaţia aflată pe locul 10, a reuşit în această etapă o victorie surprinzătoare în deplasare, cu Corona Braşov, astfel că are acum trei puncte avans şi un meci mai puţin disputat faţă de CSU Danubius.

Citit 802 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2017 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.