Hocheiștii de la Dunărea pot încheia finala mică la Gheorgheni
Foto: Golul marcat de Mihaly (Foto Sonia Baciu)

Hocheiștii de la Dunărea pot încheia finala mică la Gheorgheni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: CSM DUnărea a câștigat și al doilea meci al finalei mici a Ligii Naționale. Dunărea s-a impus, scor 10-4 (4-1, 3-2, 2-1), în fața Progym Gheorgheni. 

Marcatorii echipei gălățene au fost: Szocs, Irimia, Bushbacher (2), Mihaly, Krajci (2), Alexandru C. Munteanu, Donika și C. Berdilă. 

Următorul meci se va juca marți, 21 martie, la Gheorgheni. 


 

Echipa de hochei CSM Dunărea a câștigat, scor 7-5 (4-1, 33-, 0-1), în fața formației Progym Gheorgheni, și conduce cu 1-0 la scorul general în finala mică a Ligii Naționale.

Pentru Dunărea au marcat: Rusnak și Krajci - câte două goluri, Szocs, Bushbacher și Mihaly - câte un gol.

Sâmbătă, de la ora 18,30, se va disputa meciul al doilea pentru locul III. Se joacă după sistemul ”trei victorii din maximum cinci partide”, iar meciurile trei și patru (dacă va mai fine nevoie) la Gheorgheni și apoi, dacă va fi egalitate la scorul general, din nou la Galați. 

Formația Progym a reușit în semifinale să egaleze HSC Miercurea Ciuc (2-2) și să trimită întâlnirea în ”decisiv”, unde ciucanii s-au impus cu 3-1.  

Altfel, în finala mare, Corona Brașov a pierdut, scor 1-3, în fața HSC Miercurea Ciuc în primul meci ce contează pentru titlul de campioană națională. 

Citit 1054 ori Ultima modificare Duminică, 19 Martie 2017 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.