Numai suporter de fotbal să nu fii în viaţă

Numai suporter de fotbal să nu fii în viaţă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

*Seara de joi a fost una neagră pentru echipele bucureştene în Cupa României. Dar măcar FCSB a ieşit din competiţie fiind eliminată de o altă echipă din prima divizie. Deci, cumva, cu capul ceva mai sus. Tragedia a avut loc la Dinamo, care a fost eliminată de o echipă din liga a treia, Miercurea Ciuc, după loviturile de departajare. Şi cu mult scandal, pentru că arbitrul a dat impresia că face tot posibilul să îi califice pe bucureşteni.

*Concret, ultima lovitură de departajare a fost ratată de dinamovişti, ciucanii s-au bucurat, au făcut grămadă pe teren, erau în culmea sărbătorii, iar arbitrul a întors meciul. Că nu stătea cum trebuie portarul pe linia porţii. Şi dă-i cu proteste, cu nervi... Numai că dinamovistul a ratat iar, şi fiesta a putut să înceapă. Pentru a doua oară!

*Şi, pentru că nimic nu se termină cu bine în situaţii din astea, dinamoviştii au fost opriţi de suporteri pe la Sf. Gheorghe şi luaţi la rost. "Bă, jos tricourile! B*******lor, dați-vă jos tricourile!", au fost o parte dintre strigătele suporterilor lui Dinamo în direcția propriilor jucători, sesizate într-un scurt videoclip postat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Citit 1191 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2018 18:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.