Găinuşa de pe „Only” face ciorba bună

Găinuşa de pe „Only” face ciorba bună
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cu perişoare. "Pe social media sunt mereu întrebată: «Ciorbă ştii să faci?!». Am trei pagini de TikTok şi trei de Instagram", povestea la "Chefi la cuţite" Anca Răducanu, cunoscută creatoare de conţinut fără prejudecăţi, sub numele de Anca Jst. După cum spunea, n-a avut norocul în viaţă să aibă înălţimea şi formele unui model. Dar a găsit totuşi "nişa" în care să pozeze - platformele fără inhibiţii pentru adulţi, unde are deplin succes. Cu evoluţia din bucătărie nu m-a impresionat! Când am văzut cum gustă din lingura pe care apoi o băga înapoi în ciorbă, că mai pune ba apă, ba sare, ba niscai legume ca să-i mai taie din acritura de borş de casă… mi-a cam pierit entuziasmul. "Ciorbiţă de perişoare!", au exclamat, încântaţi, chefii. Apoi s-au minunat să afle că Anca Jst are 36 de ani şi 1,3 milioane de urmăritori: "Momentan, îmbin utilul cu plăcutul. Pozez mai sexy decât normal", a explicat Anca Răducanu. "Wow! Ce înseamnă OnlyFans?", a întrebat candid chef Richard Abou Zaki. Măi, să fie! Te pomeneşti că n-a auzit! "Și pot și eu să câștig bani din treaba asta?", s-a interesat chef Ștefan Popescu. Ei, ca să vezi! Lăsând conversaţia la o parte, trebuie să spun că participarea modelelor pentru adulţi la "Chefi la cuţite" e deja o tradiţie. Şi de succes aş zice, pentru că Anca a primit trei cuţite din patru posibile pentru ciorba ei: "Găina bătrână face ciorba bună. O să arăt acest cuţit tuturor celor care îmi spuneau: «Ciorbă ştii să faci?!»", a promis Anca.

Citit 1701 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 18:12

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro