România a mai pierdut o stea... de Eurovision

România a mai pierdut o stea... de Eurovision
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Pe Antena Stars, invitată surpriză prin telefon, la o oră la care se mai uită la televizor doar somnambulii sau oamenii fără serviciu. Nimeni alta decât Naomi, cântăreaţa cheală, bătută bine pe la OTV, luată la mişto de Bendeac, participantă pe la Megastar şi Eurovision România. Măcar la preselecţii, că mai departe nu a avut şanse. "E din cauza la alea care nu au nici o treabă cu muzica, gen Liliana Stanciu", se vaită el/ea. "Liana Stanciu", o corectează repede Mihai Morar, moderatorul emisiunii, dar ei nu îi mai pasă. Deja e prea pornită pe subiect ca să se mai poată opri. "Eu nu mai cânt pentru România la Eurovision, gata! Sunt hotărâtă! Nici nu mai apar la truste care nu mă plătesc să vin la emisiuni!". Trusturi, o corectează iar Morar, dar, din nou, ei nu îi pasă nici cât negru sub unghie. "Numai eu ştiu cât m-am chinuit să plec din România. I-am cerut lui Botezatu un ajutor şi nici nu m-a băgat în seamă. Nu avea datorii la mine, dar măcar de bun simţ putea să îmi dea. Să îi dea Dumnezeu sănătate lui Măruţă că mi-a dat 10 milioane să plec!". Într-adevăr, să îi dea sănătate lui Măruţă, că ne-a scăpat de tine.

* "Acum, mă întreţine ţiganul meu, că eu fac înregistrări la un studio din Germania". Hopa, hopa. Stai! Adică există un bărbat care te întreţine, măi Florine? Pardon, Naomi. Nu ştiu ce şi-a făcut, dar parcă şi vocea e mai subţiată. Of, te-o fi făcut eunuc?  Haţ, nu e de mirare că acum poţi cânta fără să spargi timpanele nimănui. Cel puţin, aşa mă gândesc, din moment ce înregistrezi într-un studio. Dacă mai şi lucrează oameni acolo, eu nu ştiu.

* Elveţia va da şi ea lovitura? După modelul Conchitei Wurst, poate şi Elveţia dă lovitura la Eurovision şi o trimite pe Naomi la următoarea ediţie a concursului de muzică. Nu le are ea cu melodiile, dar măcar cu barba şi cu ce are între picioare să impresioneze. Nu e ca şi cum de Conchita Wurst a mai auzit cineva ceva. A câştigat şi gata! Poate va fi la fel şi cu Naomi. Şi-aşa nu e nimeni interesat de o stea ca el/ea!

Citit 3296 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.