Spectacol de teatru în aer liber, după Shakespeare

Spectacol de teatru în aer liber, după Shakespeare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Duminică, 14 aprilie, de la ora 18.00, Caravana "Shakespeare" va prezenta la Galaţi, la intersecţia străzilor Navelor şi Domnească,  spectacolul "Operele complete ale lui Shakespeare în 45 de minute".

Spectacolul, în aer liber, este realizat după şase piese ale lui Wiliam Shakespeare. "Operele complete ale lui Shakespeare în 45 de minute" este un spectacol de teatru creat de Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova și prezentat de trei actori care colindă țara într-o camionetă, pentru a-l aduce pe marele dramaturg britanic în fiecare oraș prin care vor trece. Spectacolul îi are în distribuție pe Lucian Vlăsceanu, Adrian Tudor și Alexandru Gabriel Boboruță, iar regia este semnată de Alexandru Boureanu.

Accesul publicului amator de teatru va fi liber, iar participanții au ocazia să se înscrie într-un concurs care le poate aduce un weekend în doi (cazare, transport, bilete la spectacole) la Festivalul Internațional "Shakespeare", ediția a XIV-a, ce va avea loc în perioada 16-26 mai 2024, la Craiova. Galațiul este unul dintre cele 30 de orașe din ţară în care va ajunge Caravana "Shakespeare", în cele cinci săptămâni de turneu.

Citit 1091 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 17:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro