Lansare de concurs naţional şi premiere la Palatul Copiilor
Foto: Foto: Victor Cilincă

Lansare de concurs naţional şi premiere la Palatul Copiilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ediţia a IV-a a proiectului naţional intitulat „România Europeană, oameni, locuri, fapte între trecut, prezent şi viitor” va fi lansat marţi, 26 august, de la ora 11,00, în sala "Ecaterina Robescu" a Palatul Copiilor Galaţi, aflăm de la directorul instituţiei, prof. Camelia Nenu.

Concursul regional se adresează elevilor de gimnaziu şi de liceu de pe întreg teritoriul României şi face parte din calendarul proiectelor educative şcolare şi extraşcolare, care, în anii trecuţi, au cuprins eseuri de istorie, proiecte de voluntariat, fotografie şi lucrări de grafică şi pictură. Anul trecut în octombrie, competiţia a adunat concurenţi din 25 de judeţe şi două participante din Italia.

Tot marţi, va avea loc şi premierea, cu diplome de onoare, a voluntarilor care s-au implicat în buna desfăşurare a Şcolii de vară 2014. „Şcoala de vară s-a finalizat pe 14 august şi la ea au participat toţi profesorii din Palat şi filială şi un număr de peste 50 de voluntari, elevi şi studenţi, feedbackul din partea părinţilor şi copiilor fiind unul foarte bun”, ne spune prof. Nenu.

Citit 1099 ori Ultima modificare Luni, 25 August 2014 20:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.