PRIMARUL promite continuarea SUBVENŢIONĂRII Festivalului de Comedie
Foto: Foto: Victor Cilincă

PRIMARUL promite continuarea SUBVENŢIONĂRII Festivalului de Comedie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primariul Marius Stan, prezent de altfel la premierele Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, a onorat festivitatea de premiere de la sfârşitul Festivalului Naţional de Comedie, fiind însă, ca de obicei, neostentativ.

A fost invitat să spună câteva cuvinte de pe scenă, însă nu a exagerat cu vorba, spunând doar că se bucură că „în aceste vremuri extrem de complicate”, festivalul a putut fi finanţat, ca să continue tradiţia şi pentru a-i face pe oameni să zâmbească şi în vremuri mai grele. Notăm promisiunea primarului de a subvenţiona în continuare şi ediţiile viitoare ale festivalului, care „vor avea tot sprijinul din partea noastră”. Festivalul a fost subvenţionat de Primărie şi Consiliul Local, iar sponsorii au făcut posibilă acordarea premiilor.

De pe scenă, primarul i-a adresat şi „o urare specială maestrului Gheorghe V. Gheorghe”, aflat în sală după o cumpănă nouă în viaţă, actorul trecând recent cu bine şi tonic peste o complicată intervenţie chirurgicală şi bucurându-se în festival de prietenia tuturor celor prezenţi. Ne asociem urărilor de sănătate şi putere maestrului.

Citeşte şi: Gălăţenii PREMIAŢI la Festivalul Naţional de Comedie

Citit 706 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.