Festivalul "Gulliver", pe ultima sută de metri

Festivalul "Gulliver", pe ultima sută de metri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai longeviv festival de animaţie din ţară, „Gulliver”, continuă şi în următoarele două zile să-i fascineze atât pe cei mici, cât şi pe cei mari.

Vineri, Republica Moldova şi România pe aceeaşi scenă

De la ora 10,00, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, în Sala Mare, actorii Teatrului „Guguţă” din Chişinău (foto 2), Republica Moldova, vor juca piesa „Pădurea de argint”. De la ora 13,30, evoluează, în Sala Mare, Teatrul Municipal Baia Mare, cu spectacolul „Muzicanţii din Bremen”, iar de la 19,00, tot în Sala Mare, gălăţenii pot vedea piesa „Bullets over Lipscani” a celor de la „Godot Cafe” Teatru din Bucureşti.

Sâmbătă, prinţi, căluţi de mare şi monştri în gunoaie

Sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 10,00, în Sala Mare, micii spectatori se vor putea bucura să vadă piesaPrinţ şi cerşetor” a artiştilor Teatrului „Căluţul de Mare” din Constanţa. La ora 11,30, în Sala Studio, Teatrul de Umbre „Cengiz Özek”, din Istanbul Turcia, prezintă spectacolul „Monstrul gunoaielor”.

Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional „Gulliver” se va încheia la ora 18,00, când, în Sala Mare, va avea loc Festivitatea de premiere, după care la 18,30 va începe piesa "O noapte furtunoasă", producţie a Dramaticului gălăţean.

Biletele la spectacole costă 10 lei pentru copii, 12 lei pentru adulţi şi 15 lei la spectacolul adus de Godot Cafe din Bucureşti.

Citeşte şi: SPECTACOL FOLCLORIC la Casa de Cultură a Sindicatelor: "Asta-i nuntă din bătrâni"

Citit 535 ori Ultima modificare Joi, 13 Noiembrie 2014 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.