Înălbitorul, remediu pentru coronavirus?

Înălbitorul, remediu pentru coronavirus?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

În multitudinea de produse vândute pe un foarte cunoscut site international, se regăsește și înălbitorul industrial, dar care este vândut acum pentru alte scopuri decât cele pentru care este fabricat. "The Guardian" relatează că mii de oameni au achiziționat înăblitorul prezentat ca leac miraculos pentru Covid-19, în ciuda avertizărilor din partea specialiștilor.
Produsele sunt vândute de persoane terțe, nu direct pe site, iar platforma americană spune că face eforturi pentru a le elimina.
CD Kit și NatriChlor sunt tipurile de soluții pe baza de clor care se regăsesc la vânzare, pe a căror etichetă scrie “nu sunt comercializate pentru uz intern”.
Totuși, comentariile clienților la aceste produse au explodat. Apar tot mai multe persoane care susțin că soluția pe baza de clor i-a ajutat impotriva Covid-19.
De exemplu, un cumpărător a scris că el și familia lui au început să-și administreze înălbitor imediat după ce pandemia de coronavirus a lovit Statele Unite. ”Mulți oameni încă nu cred, dar eu sunt sigur că ne-a ajutat mult”, a comentat bărbatul.
Autoritățile americane au înregistrat peste 16.000 de cazuri de otrăvire cu dioxid de clor. Dintre acestea, 2.500 de cazuri sunt copii sub 12 ani. Mulți dintre aceștia au suferit reacții adverse grave.
Alte decese ale oamenilor care au băut înălbitor că leac miraculos au fost anunțate în America de Sud, inclusiv în Argentina, unde un copil 5 ani a murit în august, fiindu-i administrat dioxid de clor ca remediu la coronavirus.

Citit 466 ori Ultima modificare Duminică, 20 Septembrie 2020 14:51

1 comentariu

  • postat de Nea Luce Luni, 21 Septembrie 2020 07:22 86.124.202.*** Link la comentariu
    0
    0

    ...Mai sunt Veiorici Vasilici si aiurea, nu numai in romania, care experimenteaza "imunoglobinele" lor...Macar astia se starpesc singuri, in prostia lor..

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.