PUBLICITATE - Viaţa Liberă Galaţi

Publicitate pe „Viața liberă”

Scris de Joi, 13 Aprilie 2023

 “Viaţa liberă” este un cotidian generalist, cu apariție locală în județul Galați, cu şase ediţii pe săptămână, din care cinci a câte 16 pagini şi una de 20 plus 20 de pagini (ziar plus supliment Weekend Magazin), cu un tiraj mediu de 2.000 de exemplare pe ediție. 
Ziarele ajung la cititori prin reţeaua proprie de chioşcuri de minimagazine, aflate în majoritatea cartierelor Galaţiului, precum şi prin poştă.  

Vreţi să vindeţi sau să cumpăraţi obiectele de folosinţă îndelungată, autoturisme, apartamente, case sau terenuri. Publicăm anunțul dvs. în ediția printată a ziarului “Viaţa liberă”, dar şi pe site, asigurându-vă astfel că ajunge la cât mai multe persoane. 

În cât timp se publică anunţul? 

Anunţul dvs. se publică de pe o zi pe alta, dacă ne transmiteţi datele anunțului și confirmarea plăţii în ziua de dinaintea datei dorite pentru apariţie, pe mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la ora 15,00 (de luni până vineri). Plata se face online, prin transfer bancar (OP) sau fizic, la casierie, în strada Domnească nr. 68, unde se poate achita cash sau cu cardul.  

Pentru a solicita publicarea anunțurilor de Mică Publicitate, Mare Publicitate, în print și/sau online, vă rugăm să trimiteți mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să sunaţi la 0731.960.090. 

Anunţurile de Mică Publicitate se preiau fizic la ghișeul din sediul “Vieții libere”, Galați, Strada Domneasca nr 68, intrarea prin dreapta, din parcare, programul de lucru fiind 9,00-17,00 – luni-vineri -  şi 9,00-13,00 - duminica. Se pot publica anunţuri şi prin SMS, click aici pentru mai multe informaţii.

Pentru clienţii săi de publicitate, „Viaţa liberă” oferă, contra cost, servicii de redactare, editare şi paginare a informaţiei care se doreşte a fi transmisă către potenţialii clienţi.  

“Viaţa liberă” susţine firmele şi instituţiile care derulează proiecte cu granturi nerambursabile, pentru anunţurile de lansare şi închidere a acestora pregătind o ofertă specială.  Astfel, dacă publicaţi aceste anunţuri refereritoare al proiectele dvs. în ziarul “Viaţa liberă”, veţi beneficia de preţuri preferenţiale şi de un bonus reprezentând câte o ştire referitoare la proiect, atât la începutul, cât şi la sfârşitul acestuia. Click aici pentru a afla mai multe.

 

 

“Viaţa liberă” lansează platforma online pentru anunţurile de mică publicitate

Scris de Miercuri, 01 Februarie 2023

“Viaţa liberă” anunţă lansarea celui mai nou serviciu oferit cititorilor, posibilitatea de a posta şi plăti online anunţurile de publicitate destinate ediţiei print a ziarului, anunţuri care pot fi citite şi pe site. Departamentul Publicitate al cotidianului “Viaţa liberă”, a elaborat o platformă de încărcare şi plată online a anunţurilor de mică publicitate, pentru a veni în sprijinul gălăţenilor ocupaţi, care preferă această modalitate de lucru. Platforma va putea fi accesată din site-ul “Vieţii libere”, începând cu data de 01 Februarie, la ora 09.00, aflându-se într-o perioadă de ajustare. În acest sens, rugăm toţi utilizatorii să ne semnaleze, pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0731960090 orice probleme apărute la utilizarea platformei, pentru a putea face modificările necesare cât mai rapid posibil.     

 

 CLICK AICI

 

GDPR

Clienții care oferă informații cu caracter personal prin intermediul platformei își dau consimțământul ca datele lor să fie colectate și prelucrate de către furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, clientul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, clientul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la adresa Viața liberă - str. Domnească nr. 68, Galați. Clientul este responsabil de corectitudinea anunțului transmis și a opțiunilor selectate, precum și de acuratețea datelor personale furnizate sistemului automat de preluare și plată a anunțurilor. 

 

ATENȚIE!

Anunțul trebuie să fie publicat până la ora 16:00 pentru a putea fi publicat a doua zi.

Fotografia trebuie încărcată în sistem și trebuie selectată opțiunea aferentă fotografiei din meniu, care implică și plata pentru apariția fotografiei. Dacă nu se selectează opțiunea și nu se face plata, fotografia nu va fi publicată. Scrieți anunțul corect și complet, fără a lipi cuvintele între ele, astfel încât sistemul să le poată contabiliza.

Anunțurile care conțin mai mult de două cuvinte lipite nu vor fi publicate.Scrieți anunțul cu litere mici și selectați opțiunea de majuscule din sistem, dacă doriți ca acesta să apară scris cu majuscule. Chiar dacă anunțul este scris cu litere mari, acesta nu va fi tipărit ca atare dacă nu se selectează opțiunea corectă din sistem. Anunțul trebuie să fie scris corect în limba română sau limba străină de circulație internațională pentru care s-a selectat opțiunea aferentă din sistem. Anunțurile care conțin cuvinte triviale sau care încalcă legislația privitoare la discriminare pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată nu vor fi publicate. Sumele încasate prin platforma electronică de plată aferente anunțurilor care încalcă oricare dintre condițiile de utilizare menționate mai sus nu vor fi returnate.