MICA PUBLICITATE

 


 

Viata libera este singurul cotidian galatean auditat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor si inclus în Studiul National de Audienta realizat de Departamentul pentru Studii de Audienta din cadrul Biroul Român de Audit al Tirajelor.

Viata libera are 6 editii pe saptamâna (luni – sâmbata), este tiparit în format broadsheet, între 14-24 de pagini (dintre care 4 sau 6 pagini policromie) si cuprinde urmatoarele sectiuni: eveniment local, national si international, stiri economice si financiare, sanatate, editoriale si opinii, divertisment, sport, anunturi de mica si mare publicitate, etc.
În fiecare saptamâna, împreuna cu Viata libera se distribuie si suplimentul Weekend Magazin
(vinerea).

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), al carui membru fondator este si societatea noastra, este constituit în scopul verificarii independente si obiective a cifrelor de difuzare ale diverselor produse media în functie de criterii conventionale, standardizate la nivel national, stabilite de membrii acestuia.

În cadrul BRAT functioneaza Departamentul pentru Studii de Audienta (DSA) care are drept scop realizarea de studii de audienta pentru presa scrisa.

Studiul National de Audienta (SNA) ofera informatii despre: presa scrisa, TV, radio, subiecte de interes general, consum general, achizitionarea de produse, intentii de cumparare, posesia de bunuri de folosinta îndelungata, date socio-demografice si altele.
SNA este necesar în vederea realizarii unui plan de media eficient si construirii unei strategii de vânzari documentate si convingatoare.

Conform Certificatului de Audit, aferent perioadei aprilie 2012 - martie 2013, tirajul mediu zilnic a fost de 7.231 de exemplare.

Conform rezultatelor furnizate de Studiul National de Audienta, masurate in perioada ianuarie 2012 - decembrie 2013, Viata libera
are o Audienta Extinsa de 41.000 de cititori pe apartie.

La cerere, în functie de aria dumneavoastra de interes, va putem furniza diverse informatii despre cititorii nostri, cum ar fi:

* date socio-demografice (sex, vârsta, stare civila, numar de persoane în gospodarie, ocupatie actuala, venit personal, educatie, date despre copii);
* teme - domenii de interes general (familie, probleme sociale, probleme economice, cumparaturi, computere, software, IT, turism, moda, cosmetica);
* consum general (animale de casa, posesie automobil, calatorii de agrement / afaceri, consum de tigari, produse cumparate în ultimul an, locul cumpararii);
* dotarea gospodariei (telefon fix / mobil, frigider, aspirator, mixer electric, masini de spalat etc).

Ediţia on-line a Vieţii libere este prima publicaţie a unui ziar electronic din Galaţi (1997). Din acel moment platforma electronică a fost modificată de mai multe ori, pentru a fi în acord cu evoluţiile în acest domeniu. Cele mai recente modificări aduse atât structurii ediţiei on-line cât şi design-ului au avut loc în 10 octombrie 2011. Din acel moment, valorile de audienţă în mediul on-line sunt în continuă creştere. Potrivit datelor oferite de către trafic.ro, în 2013 www.viata-libera.ro înregistra o medie de 45.500 de vizitatori unici pe săptămână şi peste 438.000 de afişări pentru acelaşi interval de timp.

 

www.viata-libera.ro este un reper si pentru comunitatea româna din afara tarii - aproximativ 15 % dintre vizitatori sunt români stabiliti, aflati la studii sau la munca în Italia, Spania, SUA, Anglia, Canada etc.

Informatiile prezentate mai sus au rolul de a stabili o relatie corecta si obiectiva cu dumneavoastra. Este important sa stiti cui va adresati, care este publicul nostru (al dumneavoastra, în cele din urma) si care este pozitia pe piata a Vietii libere. Aceasta prezentare are rolul de a sublinia înca odata faptul ca investitia în parteneriatul cu Viata libera este profitabila si profesionista.

Apăsaţi aici pentru a descărca media kit-ul 2017 în format Adobe PDF. 


Cititorii nostri sunt potentialii dumneavoastra clienti, iar nevoii permanente de promovare a unei afaceri, Viata libera îi va raspunde întotdeauna cu promptitudine si transparenta.

Oferta de mare publicitate în editia tiparita
Apasati aici pentru a descarca oferta de publicitate în format Adobe PDF.


Oferta de mica publicitate în editia tiparita
Apasati aici pentru a descarca oferta de publicitate în format Adobe PDF.


Oferta de mica publicitate prin SMS (anunturile dumneavoastra le puteti transmite prin SMS) în editia tiparita
Apasati aici pentru a vizualiza oferta de publicitate pe site.


Oferta de mare publicitate în editia on-line
Apasati aici pentru a descarca oferta de publicitate în format Adobe PDF.

 

TARIF SELECTIE CULOARE
Apasati aici pentru a descarca tarifele pentru selectia de culoare în format Adobe PDF.

 

 


Reamintim cititorilor cotidianului "Viaţa liberă" că, în zilele următoare, programul serviciului de Mica publicitate este modificat, după cum urmează: în zilele de 31 decembrie 2015 şi 3 ianuarie 2016, programul de preluare a anunţurilor este între orele 8,00 şi 13,00.

Nu vom avea program de preluare a anunţurilor de mică publicitate în zilele de 1 şi 2 ianuarie 2016.

Vă dorim un final de an frumos!

În ultima perioadă, un grup de persoane rău intenţionate şi determinate în mod evident de intenţia de a obţine bani în mod ilegal au contactat telefonic mai mulţi clienţi de publicitate ai Trustului de Presă „Dunărea de Jos”, editorul cotidianului „Viaţa liberă”. Recomandându-se cu numele unuia dintre agenţii Departamentului de Publicitate, respectivele persoane le-au pretins clienţilor contactaţi diverse sume de bani în schimbul unor discounturi sau pentru a le prelungi contractele comerciale aflate în derulare cu compania noastră.
Facem, în legătură cu cele prezentate, următoarele precizări: numerele de telefon de pe care partenerii noştri au fost contactaţi nu figurează în bazele noastre de date, agenţii de publicitate ai companiei nu fac tranzacţii telefonice ci în cadrul unor întâlniri directe cu clienţii şi prezintă legitimaţii de serviciu şi facturi care poartă ştampila, datele de identificare şi antetul Trustului de Presă Dunărea de Jos.
În baza semnalelor pe care le-am primit de la unii dintre clienţii contactaţi potrivit metodei sus-menţionate, facem precizarea că a fost depusă o sesizare la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, în temeiul căreia a fost declanşată o anchetă penală pentru identificarea şi tragerea la răspundere a grupului/persoanei care se face răspunzător de această situaţie.

Până pe 18 aprilie, "aBeauty Clinique" oferă o serie de tratamente ultraperformate la preţuri reduse pentru toţi gălăţenii şi brăilenii care vor să îşi tonifieze trupurile şi să fie într-o formă de zile mari


 

Toţi vrem să arătăm cât mai bine în sezonul cald, când renunţăm la multe dintre hainele care au, printre altele, şi meritul de a acoperi micile imperfecţiuni. Şi cum suntem deja la mijlocul primăverii, iar perioada estivală se apropie cu paşi repezi, este momentul ideal pentru a apela la cele mai noi şi eficiente tehnologii care ne ajută să scăpăm de detaliile neplăcute care ne complexează. "aBeauty Clinique" din Galaţi vine în întâmpinarea acestei nevoi şi deschide o săptămână în care tratamentele pentru modelare corporală sunt accesibile la preţuri mult reduse, oferta fiind adresată atât clienţilor obişnuiţi ai centrului, cât şi celor care se hotărăsc, cu această ocazie, să îi calce pentru prima oară pragul.

Slăbire de la prima şedinţă

Tratamentele pe care specialiştii de la "aBeauty Clinique" vi le pun la dispoziţie la preţ redus până pe 18 aprilie sunt cele de remodelare/reducţie corporală cu Syneron VelaSmooth Pro.
VelaSmooth Pro acţionează pe suprafaţa tratată cu patru tehnologii simultan: role mecanice, vacuum, infraroşu şi radiofrecvenţă. Este singurul aparat de slăbire „în centimetri”, iar rezultatele apar încă de la prima şedinţă.
„Totuşi, pentru rezultate remarcabile este nevoie de un număr cuprins între trei şi 12 sau chiar 18 şedinţe, în funcţie de obiectivele propuse sau gradul de celulită pe care vreţi să-l reduceţi”, menţionează Gabriel Ursan, development manager în cadrul "aBeauty Clinique" Galaţi.

Coapse de gazelă, cu 149 lei

Zilele Frumuseţii cu VelaSmooth Pro aduc la cel mai modern centru de întreţinere din zona Galaţi - Brăila discounturi substanţiale la diferite tipuri de tratament. Iată o serie de exemple: o şedinţă VelaSmooth Pro pentru tratarea celulitei şi remodelarea abdomenului şi a zonei lombare costă 299 de lei, o şedinţă de tratare a celulitei şi remodelare a coapselor posterioare şi fesierilor vă este oferită la preţul de 449 de lei, în timp ce o şedinţă de tratare a celulitei şi remodelare a coapselor anterioare este, în aceste zile, la preţul de numai 149 de lei.
Reducerile substanţiale sunt aplicate doar în aceste zile şi reprezintă o oportunitate extraordinară de a testa eficienţa tratamentelor cu VelaSmooth Pro la un preţ mult mai scăzut decât în mod obişnuit. Acest eveniment se întâmplă doar o singură dată pe an pentru o perioadă mai mare de o zi şi reprezintă o ocazie unică de a obţine rezultate deosebite la un preţ mult mai mic, ocazie care se adresează persoanelor ce vor să arate mult mai bine în următoarea perioadă sau care pregătesc o schimbare majoră de look atunci când va veni vara şi vor merge la plajă.
Pentru detalii suplimentare şi programări puteţi contacta echipa "aBeauty Clinique" la 0748884160 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, puteţi vizita centrul situat în Galaţi, strada Brăilei, Bl. BR 4A.