MICA PUBLICITATE

 


 

Viata libera este singurul cotidian galatean auditat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor si inclus în Studiul National de Audienta realizat de Departamentul pentru Studii de Audienta din cadrul Biroul Român de Audit al Tirajelor.

Viata libera are 6 editii pe saptamâna (luni – sâmbata), este tiparit în format broadsheet, între 14-24 de pagini (dintre care 4 sau 6 pagini policromie) si cuprinde urmatoarele sectiuni: eveniment local, national si international, stiri economice si financiare, sanatate, editoriale si opinii, divertisment, sport, anunturi de mica si mare publicitate, etc.
În fiecare saptamâna, împreuna cu Viata libera se distribuie si suplimentul Weekend Magazin
(vinerea).

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), al carui membru fondator este si societatea noastra, este constituit în scopul verificarii independente si obiective a cifrelor de difuzare ale diverselor produse media în functie de criterii conventionale, standardizate la nivel national, stabilite de membrii acestuia.

În cadrul BRAT functioneaza Departamentul pentru Studii de Audienta (DSA) care are drept scop realizarea de studii de audienta pentru presa scrisa.

Studiul National de Audienta (SNA) ofera informatii despre: presa scrisa, TV, radio, subiecte de interes general, consum general, achizitionarea de produse, intentii de cumparare, posesia de bunuri de folosinta îndelungata, date socio-demografice si altele.
SNA este necesar în vederea realizarii unui plan de media eficient si construirii unei strategii de vânzari documentate si convingatoare.

Conform Certificatului de Audit, aferent perioadei aprilie 2012 - martie 2013, tirajul mediu zilnic a fost de 7.231 de exemplare.

Conform rezultatelor furnizate de Studiul National de Audienta, masurate in perioada ianuarie 2012 - decembrie 2013, Viata libera
are o Audienta Extinsa de 41.000 de cititori pe apartie.

La cerere, în functie de aria dumneavoastra de interes, va putem furniza diverse informatii despre cititorii nostri, cum ar fi:

* date socio-demografice (sex, vârsta, stare civila, numar de persoane în gospodarie, ocupatie actuala, venit personal, educatie, date despre copii);
* teme - domenii de interes general (familie, probleme sociale, probleme economice, cumparaturi, computere, software, IT, turism, moda, cosmetica);
* consum general (animale de casa, posesie automobil, calatorii de agrement / afaceri, consum de tigari, produse cumparate în ultimul an, locul cumpararii);
* dotarea gospodariei (telefon fix / mobil, frigider, aspirator, mixer electric, masini de spalat etc).

Ediţia on-line a Vieţii libere este prima publicaţie a unui ziar electronic din Galaţi (1997). Din acel moment platforma electronică a fost modificată de mai multe ori, pentru a fi în acord cu evoluţiile în acest domeniu. Cele mai recente modificări aduse atât structurii ediţiei on-line cât şi design-ului au avut loc în 10 octombrie 2011. Din acel moment, valorile de audienţă în mediul on-line sunt în continuă creştere. Potrivit datelor oferite de către trafic.ro, în 2013 www.viata-libera.ro înregistra o medie de 45.500 de vizitatori unici pe săptămână şi peste 438.000 de afişări pentru acelaşi interval de timp.

 

www.viata-libera.ro este un reper si pentru comunitatea româna din afara tarii - aproximativ 15 % dintre vizitatori sunt români stabiliti, aflati la studii sau la munca în Italia, Spania, SUA, Anglia, Canada etc.

Informatiile prezentate mai sus au rolul de a stabili o relatie corecta si obiectiva cu dumneavoastra. Este important sa stiti cui va adresati, care este publicul nostru (al dumneavoastra, în cele din urma) si care este pozitia pe piata a Vietii libere. Aceasta prezentare are rolul de a sublinia înca odata faptul ca investitia în parteneriatul cu Viata libera este profitabila si profesionista.

Apăsaţi aici pentru a descărca media kit-ul 2017 în format Adobe PDF. 


Cititorii nostri sunt potentialii dumneavoastra clienti, iar nevoii permanente de promovare a unei afaceri, Viata libera îi va raspunde întotdeauna cu promptitudine si transparenta.

Oferta de mare publicitate în editia tiparita
Apasati aici pentru a descarca oferta de publicitate în format Adobe PDF.


Oferta de mica publicitate în editia tiparita
Apasati aici pentru a descarca oferta de publicitate în format Adobe PDF.


Oferta de mica publicitate prin SMS (anunturile dumneavoastra le puteti transmite prin SMS) în editia tiparita
Apasati aici pentru a vizualiza oferta de publicitate pe site.


Oferta de mare publicitate în editia on-line
Apasati aici pentru a descarca oferta de publicitate în format Adobe PDF.