Alee „subacvatică”, într-o zonă aflată în plină modernizare
Foto: Facebook - Galați: Sesizările cetățenilor!

Alee „subacvatică”, într-o zonă aflată în plină modernizare
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

O canoe sau orice altă ambarcațiune le-ar fi fost necesară pietonilor pentru a traversa o alee din zona cuprinsă între Potcoava de Aur – Trei Star, aflată într-o modernizare cu termen de finalizare de mult depășit.

Fotografiile aleii inundate de apă, care s-a „deversat” și pe trotuarul străzii Brăilei, au fost făcute publice pe grupul de Facebook „Galați: Sesizările cetățenilor!” de către doamna Elena Iacob, cu următorul mesaj: „În Mazepa I, lângă Potcoava de Aur, Dorel sau Doreii au făcut-o chiar lată, sau mai bine spus înclinată rău! Nu se poate așa ceva, e imposibil, incredibil! Ce bătaie de joc, după mai bine de 4 - 5 ani, de când acea porțiune a fost efectiv impracticabilă, acum, la prima ploaie, ne trebuie o canoe, în centru...! Chiar nu există nimeni care controlează lucrările, NIMENI..??!!”.

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a reacționat printr-o postare pe pagina sa publică de Facebook: „În zona Potcoava de Aur – Trei Star lucrările sunt încă în derulare, dar nu voi accepta situații precum cea apărută în urma ploii de ieri, când o alee a fost acoperită de apă. Am cerut constructorului să remedieze pe cheltuiala proprie cât mai repede această problemă. Asemenea lucruri nu trebuie să se întâmple și voi rămâne ferm de fiecare dată în astfel de cazuri”.

Citit 3022 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2022 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.