Tecuceanca Alexandra Damian a întors toate scaunele la “Vocea României”
Foto: Pro TV

Tecuceanca Alexandra Damian a întors toate scaunele la “Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

A fost o adevărată bătălie, vineri seara, la „Vocea României”, pentru tecuceanca Alexandra Damian. Theo Rose şi Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Smiley şi Irina Rimes şi-au dorit-o în echipele lor, aşa că au luptat cu toate armele pentru adolescenta de numai 16 ani.

Înainte de a urca pe scenă, Alexandra Damian a povestit că suferă de diabet zaharat de tip I, iar reacțiile pe care le are din cauza acestei boli au făcut-o să fie arătată cu degetul de către cei din jur: „Copiii spuneau că mă droghez când îmi făceam insulina. Sau am primit foarte mult bullying pentru că eram plinuţă. Am lucrat foarte mult cu mine ca să am curajul să vin aici. Poate asta este şansa mea!”

În audițiile pe nevăzute, aceasta a ales piesa ”Something New” și i-a convins pe toți membrii juriului să se întoarcă şi să o revendice în echipele lor.

„O voce foarte vie. Ai tot ce îți trebuie în pachetul ăsta al vocii tale: ai nervul de care e nevoie, ai viață, ai bucurie totodată. Şi ne-am întors și primii. Îți urăm să fie ăsta și sezonul tău”, a spus Theo Rose.

„Să ştii că, la 16 ani, să cânți așa este o mare performanță și, pentru asta, te felicit! Nu știam dacă să mă întorc sau nu, pentru că am auzit o singură emisie. Ai fost foarte bine pe emisia asta. Sunt foarte curioasă dacă ai și alte emisii. Te invit în echipa mea, să descoperim și alte fețe ale tale!”, i-a propus Irina.

„Aproape toată piesa a fost o emisie, dar m-am întors la final, pentru că am auzit și altceva. Eu apreciez concurenții care vin să cânte piese ritmate și mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea!”, a spus Smiley.

„Eu nu cred că trebuie să ai emisii foarte diferite, ca să faci un parcurs diferit. Putem face împreună, dacă mă alegi, un parcurs foarte interesant și memorabil”, i-a spus Tudor Chirilă Alexandrei.

„Acum, chiar nu ştiu pe cine să aleg, pentru că toţi sunteţi muzicieni de excepţie şi antrenori desăvârşiţi. Poate dacă mă mai ajutaţi puţin”, le-a sugerat tecuceanca.

În cele din urmă, cel care a convins-o a fost Tudor Chirilă, Alexandra Damian alegând să meargă în echipa lui.

„Aş fi vrut să o avem în echipă! O voce sănătoasă”, a regretat Horia Brenciu.

„De data asta, Tudor mi-a suflat concurenta, dar eu cu mare plăcere îi dau lui Tudor din ce pot să-i dau, pentru că îi iubesc şi mă gândesc la binele lui”, s-a arătat generoasă Irina Rimes.

Citit 1634 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 09:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.