Aplicaţia care numără obiectele din poze și videoclipuri
Foto: CountThings

Aplicaţia care numără obiectele din poze și videoclipuri
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O companie din Braşov a dezvoltat o aplicaţie care a devenit rapid un hit global: numără diferite obiecte, de la perle până la buşteni, din imagini sau clipuri video capturate de telefoane, webcamuri sau drone. Soluţia a fost rapid adoptată de companii din diferite sectoare de producţie.

Este vorba despre CountThings, un proiect demarat de Dynamic Ventures.

Aplicaţia care numără obiectele din poze este disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS, iar cea care numără din clipuri video are doar versiune pentru Windows - desktop.

Selectezi ce vrei să numeri, faci o poză obiectelor pe care vrei să le numeri, apeşi un buton şi vei avea rezultatele pe ecran în 2-3 secunde, rezultate pe care după aceea le poţi salva în diferite formate sau trimite către diferite sisteme - către baze de date, către sistemul ERP etc. În acest fel, o companie poate avea un control centralizat şi în real-time al flow-ului de materiale, va putea automatiza inventarul, primirea şi trimiterea de mărfuri.

În cazul aplicaţiei ce numără obiectele din clipuri video, care este disponibilă doar pentru desktop, utilizatorii au nevoie doar de un calculator şi o cameră web pentru a număra obiectele în mişcare, cum ar fi produsele de pe o bandă transportoare din linia de producţie.

Compania comercializează aplicaţia CountThings pe bază de licenţă per dispozitiv, având variante atât pentru companiile medii şi mari care folosesc soluţia des, cât şi pentru firme mici care au nevoie de o astfel de soluţie doar o zi pe lună, spre exemplu, potrivit countthings.com.

Atunci când instalează aplicaţia, utilizatorii vor primi un free trial, timp în care o pot testa şi vedea valoarea adusă companiilor lor [detalii]

Citit 17056 ori Ultima modificare Duminică, 23 Mai 2021 01:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.